Τίτλοι τέλους για Όλσον

Gazzetta team
Τίτλοι τέλους για Όλσον

bet365

Έχοντας ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς, ο Κρίστιαν Όλσον αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ο Σουηδός πρωταθλητής του τριπλούν και χρυσός Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004 πήρε την απόφαση κατά την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου έκανε την προετοιμασία του, με αφορμή νέο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο πόδι. «Ήλπιζε ότι θα καταφέρει να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όμως κατάλαβε ότι τίποτα δεν λειτουργεί καλά, όπως παλιά», σχολίασε μεταξύ άλλων ο μάνατζερ του Όλσον, ο οποίος έχει επίσης στη συλλογή του δύο τίτλους Πρωταθλητή Ευρώπης κι έναν του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Το 2008 στους αγώνες του Πεκίνου δεν είχε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο του, λόγω τραυματισμού, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2007 στη Σανγκάη και του 2009 στο Βερολίνο. Τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Νταεγού στην αντίστοιχη διοργάνωση περιορίστηκε μόλις στην 6η θέση.

Ήταν γνωστές οι «μάχες» του με τον Βρετανό και κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ, Τζόναθαν Έντουαρντς, ο οποίος σχολίασε μέσω Twitter: «Εύχομαι στον φίλο και πρώην αντίπαλο μου τα καλύτερα για το μέλλον… Σπουδαίος αθλητής και πραγματικά είναι κρίμα που δεν θα τον δούμε στο Λονδίνο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα