Απαλλάχθηκε ο Κούβελος

Δήμος Μπουλούκος
Απαλλάχθηκε ο Κούβελος

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος απαλλάχθηκε με βούλευμα, για την υπόθεση του ενός εκατ. δολλαρίων!
Το Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών με ομόφωνη απόφαση απάλλαξε τον κ. Κούβελο από την κατηγορία για άμεση συνέργεια σε υποβολή ψευδούς φορολογικής δήλωσης (κακούργημα) και πλέον δεν υπάρχει τίποτα εις βάρος του!
Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση, του 1 εκατ. δολλαρίων, το οποίο δεν είχε δηλώσει ο σύζυγος της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, στην κοινή φορολογική τους δήλωση. Όπως είναι γνωστό, την υπόθεση είχε αποκαλύψει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο επικεφαλής της Αρχής κατά του Ξεπλύματος, Εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Νικολούδης.

Ο κ. Κούβελος είχε δηλώσει ότι τα χρήματα αυτά δεν βγήκαν ποτέ από τη χώρα μας. «Τα χρήματα δεν ήταν στην Ελλάδα αλλά στις ΗΠΑ επενδεδυμένα σε ομόλογα και μετοχές, επειδή ο θεματοφύλακας ήταν ελληνική εταιρεία, τα χρήματα ήταν υποχρεωτικό να περάσουν transit από Ελλάδα. Αν ήθελα εγώ να έχω τα λεφτά έξω λόγω της κρίσης γιατί δεν τα άφηνα έξω στη Νέα Υόρκη και τα έστειλα στο Λονδίνο, αν δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος επενδυτικός λόγος. Δεν τα πήρα τα χρήματα από κάποιο σεντούκι στην Ελλάδα να τα στείλω στο Λονδίνο να τα σώσω», είχε πει ο κ. Κούβελος στον Βήμα FM.

 

Τελευταία Νέα