Μετάλλιο και στην Κίνα!

Gazzetta team
Μετάλλιο και στην Κίνα!

bet365

Με το ασημένιο μετάλλιο στους κρίκους και μια τέταρτη θέση στις ασκήσεις εδάφους επιστρέφουν ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Λευτέρης Κοσμίδης από την Κίνα, όπου διεξήχθη το διεθνές τουρνουά ενόργανης στην Πόλη Ζίμπο.

Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές μας εντυπωσίασαν και πάλι αν και δεν μπόρεσαν αμφότεροι να βρεθούν στο βάθρο των νικητών. Στον τελικό των κρίκων, ο Λευτέρης Πετρούνιας προσέθεσε μια ακόμη διάκριση στο ενεργητικό του, έστω κι αν δεν μπόρεσε να κρατήσει την πρωτιά του προκριματικού. Ο Έλληνας γυμναστής βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 15.725 βαθμούς και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Γαλλία τον επόμενο μήνα.

Νικητής ήταν ο Κινέζος παγκόσμιος πρωταθλητής και χρυσός Ολυμπιονίκης, Γιμπίνγκ Τσεν με 15,925 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Ολλανδός Λαμπέρτους Φαν Χέλντερ με 15,425 βαθμούς.

Μια θέση πιο κάτω, σε σχέση με τον προκριματικό, βρέθηκε στον τελικό του εδάφους και ο Λευτέρης Κοσμίδης, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση με 14,725 βαθμούς. Πρώτος ήταν ο Ρουμάνος Φλάβιους Κότσι, ο οποίος μοιράστηκε την κορυφή με τον Αμερικανό Στίβεν Λεζάντερ με 15,450 βαθμούς, ενώ τρίτος ήταν ο Ισραηλινός Αλεξάντερ Σατίλοφ με 15,300 βαθμούς.

 

Τελευταία Νέα