Χρυσάφι εις διπλούν!

Gazzetta team
Χρυσάφι εις διπλούν!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μετά την κακή παρένθεση της Μόσχας, Λευτέρης Πετρούνιας και Λευτέρης Κοσμίδης επέστρεψαν στο βάθρο των νικητών και μάλιστα στο υψηλότερο σκαλί, στο Τσάλεντζ Καπ της Λιουμπλιάνας.

Στους πρώτους τελικούς του Σαββάτου (27/4) στη διοργάνωση, που εντάσσεται στη σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι Έλληνες πρωταθλητές της ενόργανης πανηγύρισαν το χρυσό μετάλλιο, λίγες ημέρες μετά τα άσχημα αποτελέσματα στο Ευρωπαϊκό της Μόσχας.

Στους κρίκους, ο Πετρούνιας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και μετά την πρωτιά στον προκριματικό, πάτησε κορυφή και στον τελικό με 15.650 βαθμούς. Τον αθλητή μας ακολούθησε ο Φινλανδός Μάρκου Βαχτίλα με 14.725 βαθμούς και ο Αμερικανός Αλεξάντερ Ναντούρ με 14.650 βαθμούς.

Στον τελικό των ασκήσεων εδάφους ο Κοσμίδης από την τέταρτη θέση του προκριματικού βρέθηκε στην πρώτη. Πολύ καλή εκτέλεση από τον Έλληνα αθλητή, ο οποίος πήρε 15.125 βαθμούς, με δεύτερο τον Αμερικανό Αλεξάντερ Ναντούρ (15.075) και τρίτο τον Καναδό Σκοτ Μόργκαν (15.050).

Την Κυριακή (28/4) ολοκληρώνεται η ελληνική παρουσία με τη συμμετοχή της Βασιλικής Μιλλούση στον τελικό της δοκού ισορροπίας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα