Τα δάκρυα της Έλενας…

Τα δάκρυα της Έλενας…

Gazzetta team
Τα δάκρυα της Έλενας…

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κερατέα θα είναι όπως όλα δείχνουν το τελευταίο για την Έλενα Κόλεβα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στον Ολυμπιακό.

Το κλίμα στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι… τεταμένο. Όλες οι αθλήτριες του συλλόγου είναι απλήρωτες και ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Με δάκρυα στα μάτια η Κόλεβα μίλησε ανοικτά στην ομάδα και τόνισε πως δεν αντέχει άλλο την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

«Σας αγαπώ, δεν θέλω να φύγω, αλλά δεν μπορώ άλλο...» είπε σχετικά δείχνοντας πως δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση. Άλλωστε η αρχηγός του Ολυμπιακού δεν παίζει βόλεϊ από χόμπι αλλά έχει και ένα παιδί να μεγαλώσει και είναι λογικό να δυσκολεύεται λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα