Δεν ξεχωρίζει αντιπάλους ο Κιριλένκο

Δεν ξεχωρίζει αντιπάλους ο Κιριλένκο

Γιάννης Ράμμας
Δεν ξεχωρίζει αντιπάλους ο Κιριλένκο

bet365

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στο Final Four της Ευρωλίγκας και θα είναι αντίπαλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα ημιτελικά. Για τον Αντρέι Κιριλένκο όλες οι διοργανώσεις κι όλοι οι αντίπαλοι είναι ίδιοι.

Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ρωσίας, VTB League κι Ευρωλίγκα είναι οι στόχοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι ο Ρώσος πάουερ φόργουορντ θέλει σε όλες τις διοργανώσεις τα τρόπαια, έτοιμος να περάσει στο παρκέ για να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

«Υπάρχει μία κατάσταση κατά την οποία δεν με ενδιαφέρει για ποια διοργάνωση παίζουμε, σε ποια φάση... Βγαίνω στο παρκέ και θέλω να ευχαριστηθώ κάθε λεπτό. Ιδίως σε αυτή την ηλικία (31χρ.)» εξήγησε αρχικά λίγο μετά την ανακύρηξή του σε MVP της VTL League, ενώ πρόσθεσε:

«Την ίδια ώρα αισθάνομαι μεγάλη υποχρέωση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρέπει να νικήσουμε σε κάθε αναμέτρηση, ανεξαρτήτως αντιπάλου, τις παραμέτρους της αναμέτρησης κι άλλους παράγοντες. Δεν ξεχωρίζω τις διοργανώσεις κι όλες είναι πολύ σημαντικές. Το ίδιο ισχύει και για τις προσωπικές διακρίσες. Κάθε διάκριση είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα