Θέλει Έιντσον ο Μεσίνα
Ο Τσακ Έιντσον είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην Μπαρτσελόνα όμως απογοήτευσε. Αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurohoops.net, δεν εμποδίζει τον Έτορε Μεσίνα να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Αμερικανό φόργουορντ, το οποίο θέλει για αντικαταστάτη του Αντρέι Κιριλένκο.
Υπάρχει βέβαια το θέμα με το συμβόλαιο του Έιντσον. Ο Αμερικανός έχει ακόμα ένα χρόνο με την Μπαρτσελόνα, οι απολαβές του όμως είναι αρκετά υψηλές και οι «Μπλαουγκράνα» αν ικανοποιηθούν οικονομικά δεν αποκλείεται να τον παραχωρήσουν. Το ίδιο όμως ισχύσει για τον παίκτη, ο οποίος δεν σκοπεύει να χάσει τα «πλούσιο» συμβόλαιο και θα φύγει από την Βαρκελώνη μόνο για τα ίδια η περισσότερα λεφτά σε άλλη ομάδα.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του και τα πάντα θα κριθούν στα ποσά που θα συμφωνηθούν εφόσον ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
