Στην ΤΣΣΚΑ ο Ντρου Νίκολας!

Στην ΤΣΣΚΑ ο Ντρου Νίκολας!

Στην ΤΣΣΚΑ ο Ντρου Νίκολας!

bet365

Ο Ντρου Νίκολας παρότι είχε ακουστεί πολύ έντονα πως θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, τελικά ανακοινώθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπογράφοντας συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούσαν σχεδόν σίγουρη την απόκτηση του Ντρου Νίκολας, όμως, οι Ρώσοι της ΤΣΣΚΑ ήταν αυτοί που τελικά συμφώνησαν σε όλα με τον 31χρονο Αμερικανό και τον ανακοίνωσαν.

Ο Νίκολας αγωνίστηκε πέρσι στην Αρμάνι Μιλάνο, χωρίς όμως να τελειώνει τη σεζόν. Μάλιστα, στον τίτλο της ανακοίνωσης του Ντρου υπάρχει ο τίτλος: «Στην ΤΣΣΚΑ ο δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης», ενώ υπάρχουν δηλώσεις του Αντρέι Βατούτιν και του Έτορε Μεσίνα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Μόσχας, ανέφερε για το νέο απόκτημα της ομάδας του: «Χρειαζόμασταν έναν πραγματικό σκόρερ και είμαι χαρούμενος που προσθέσαμε στο δυναμικό μας τον Νίκολας. Είναι από τους καλύτερους σουτέρ στην Ευρώπη και ξέρει πως να κερδίζει. Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει να χτίσουμε μια νέα ομάδα», είπε ο Βατούτιν.

Από την άλλη, ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, ανέφερε: «Ο Νίκολας είναι ένας παίκτης που ολοκληρώνει μια ομάδα. Δεν είναι μόνο σουτέρ, αλλά ένας έμπειρος παίκτης, ένας πραγματικός επαγγελματίας που πήγε εξαιρετικά για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ο ρόλος του δεν θα περιοριστεί στα σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά θα μας προσφέρει μεγάλη βοήθεια και σε άλλους τομείς», ήταν τα λόγια του Μεσίνα.

 

Τελευταία Νέα