Όπως το 2008!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό θαύμα για να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Πάντως, όπως θυμίζει το leoforos.gr, ο Παναθηναϊκός έχει επαναλάβει κάτι παρόμοιο τη σεζόν 2008-09.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση της Ρουμπίν Καζάν και να νικήσουν τους Ρώσους στο χθεσινό παιχνίδι για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι τρεις βαθμοί χάθηκαν, η πρόκριση όμως όχι.Να ξαναφορέσει το κοστούμι του!
Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια βρίσκεται στην τελευταία θέση του τετάρτου ομίλου με συγκομιδή ενός βαθμού. Το φινάλε του πρώτου γύρου θυμίζει πολύ τη σεζόν 2008-09. Εκεί όπου το «τριφύλλι» είχε την ίδια συγκομιδή βαθμών στον όμιλο. Ίντερ, Βέρντερ και Ανόρθωση γνώρισαν τι εστί πρέσβης, όταν και οι τρεις ηττήθηκαν από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.leoforos.gr/article/6914/panatha-kan-xana
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
