Νίκες για Ντιναμό και Χάιντουκ!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Με νίκες συνέχισαν στο πρωτάθλημα Κροατίας Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Χάιντουκ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 1-0 της Ζαντάρ, ενώ αυτή της ΑΕΚ διέσυρε την ΝΚ Ζάγκρεμπ με 4-1!
Στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρήθηκε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που επικράτησε – έστω και δύσκολα- της Ζαντάρ με 1-0. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 10’ με τον Τόμετσακ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρίες, αλλά να μην καταφέρνουν να απειλήσουν. Ο Βαχίντα Χαλίλχοτζιτς χρησιμοποίησε τους: Κελάβα, Αντέμι, Ετο, Τόμετσα, Τονέλ, Μπάντελι (23΄ Σαμίρ), Σιλβέστρ, Μπίσκαν, Κουφρέ, Ρουκάβινα (84΄ Μπεκιράι), Μοράλες (64΄ Τσάγκο)Ξύπνησε και… διέσυρε!
Στο β’ μέρος «ξύπνησε» η Χάιντουκ και επιβλήθηκε 4-1 της ΝΚ Ζάγκρεμπ. Ο Ντίνκο Τρέμποτιτς στο 48΄ άνοιξε το σκορ, με δύο γκολ του Σαρμπίνι (61΄,88΄) και ένα του Ίμπριτσιτς (72΄), η αντίπαλος του ΑΕΚ συνέχισε το κυνήγι κορυφής (34 έναντι 35 της Ντιναμό). Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει σε 3-1 ο Κρστάνοβιτς στο 77
Ο Γκόραν Βούτσεβιτς χρησιμοποίησε τους: Σούμπασιτς, Μάλοτσα, Βέιτς, Μπούλιατ (46΄ Τομάσοφ), Γιοζίνοβιτς, Ορεμους, Μπρκλίατσα, Μ. Λιούμπιτσιτς (46΄ Τρέμποτιτς), Ανάς, Ιμπριτσιτς, Βούκουσιτς (89΄ Κούκοτς).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.