Πρώτα ομοιογένεια, μετά ταμείο ο «Ξανθό»

Πρώτα ομοιογένεια, μετά ταμείο ο «Ξανθό»

Γιάννης Ράμμας
Πρώτα ομοιογένεια, μετά ταμείο ο «Ξανθό»

bet365

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό κι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση τον βρήκε να πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά ο ίδιος δεν βιάζεται.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη-πρόκριση επί του Πανιωνίου (82-61), αλλά ο 28χρονος δεν προτρέχει, έχοντας θέσει προτεραιότητα το δέσιμο της ομάδος.

«Είναι, δεδομένα, πολύ σημαντικό το πρώτο επίσημο παιχνίδι να συνοδεύεται κι απ' την νίκη για την ομάδα. Πόσω μάλλον για εμάς που είμαστε ένα νέο σύνολο, καθώς απ' το περσινό ρόστερ έχουν παραμείνει μόλις δύο παίκτες, ενώ και το τεχνικό τιμ είναι καινούργιο. Το αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο ήταν θετικό κι αυτό μας κάνει καλό, αλλά από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να δούμε την συνέχεια, όπου μας περιμένουν πολλά δύσκολα παιχνίδια» είπε στην ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για να συνεχίσει συνεχίσει: «Είναι γεγονός ότι χρειαζόμαστε χρόνο προκειμένου να δέσουμε ως ομάδα και να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι καλύτεροι. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας κι αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Εμείς θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και, όπως είπα, έχουμε στόχο να δεθούμε και να κερδίζουμε τους αγώνες προκειμένου στο τέλος να κάνουμε το ταμείο μας και να έχουμε κατακτήσει όσο περισσότερους τίτλους μπορούμε».

Η αναβολή της Α1... μετέθεσε ως επόμενη επίσημη υποχρεώση του Παναθηναϊκού την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Palacio de Deportes (12/10). Ο Έλληνας διεθνής εξήγησε πως «η αναβολή της Α1 είναι αρνητικό για εμάς, αλλά και για όλες τις ομάδες, νομίζω,. Εμείς όντως θα αναγκαστούμε να αρχίσουμε την Ευρωλίγκα με μόλις ένα παιχνίδι και σίγουρα αυτό δεν είναι το καλύτερο για την αγωνιστική κατάστασή μας. Θα ήταν τελείως διαφορετικά αν είχαμε αγωνιστεί και για το πρωτάθλημα. Επίσης το χειρότερο είναι ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για τα τηλεοπτικά, που είναι μια σημαντική βοήθεια για τις ομάδες. Ελπίζω, λοιπόν, αυτό το θέμα να τελειώσει μία και καλή με την καλύτερη δυνατή λύση για το μπάσκετ».

Όσο για μία ευχή, με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς, φρόντισε να τη μοιράσει σε ψυχικά κι υλικά αγαθά, λέγοντας: «Πάνω απ' όλα εύχομαι να έχουν όλοι την υγεία τους. Από εκεί και πέρα ελπίζω στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι στην ομάδα μου, πανηγυρίζοντας τους τίτλους που έχουνε θέσει ως στόχους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα