«Όποιο κεφάλι να σπάσει, πονάει το ίδιο»

«Όποιο κεφάλι να σπάσει, πονάει το ίδιο»

bet365

Σπανούλης, Διαμαντίδης κι οι υπόλοιποι Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ένωσαν τις φωνές τους κι έστειλαν μήνυμα κατά της βίας εν όψει των Τελικών της Α1.

Οι Τελικοί της Α1 έφτασαν (17/5, 22:00) κι οι Έλληνες παίκτες των δύο «αιωνίων» αντιπάλουν έκαναν μία προσπάθεια να υπενθυμίσουν στο κοινό των ομάδων τους πως η βία δε χωρά ανάμεσά τους και ζήτησαν να το δουν να διδάσκει πολιτισμό, αρχής γενομένης απ' το ΣΕΦ.

Θα πετύχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός περισσότερους από 147,5 πόντους στον πρώτο μεταξύ τους τελικό; Παίξτο σε απόδοση 1.87 στην betoto

Αναλυτικά των μήνυμα των παικτών του Ολυμπιακού (Σπανούλης, Βασιλόπουλος, Πελεκάνος, Παπαδόπουλος, Γλυνιαδάκης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Σλούκας και Κατσίβελης) και του Παναθηναϊκού (Διαμαντίδης, Περπέρογλου, Καλάθης Π., Καλάθης Ν., Τσαρτσαρής, Βουγιούκας, Κυρίτσης, Καϊμακόγλου, Ζούμπος και Καραμαλέγκος) στη σελίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (www.psak.gr):

Tο ελληνικό μπάσκετ για ακόμη μία φορά απέδειξε πως μπορεί να κρατήσει τη σημαία της χώρας μας ψηλά. Μπορεί να υπερηφανεύεται πως για ακόμη μία χρονιά είχε τους άξιους εκπροσώπους του στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Με αφορμή την έναρξη της σειράς των τελικών του Ελληνικού Πρωταθλήματος, εμείς ως Έλληνες καλαθοσφαιριστές, συνάδελφοι και συμπαίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, θα θέλαμε να στείλουμε μαζί ένα μήνυμα.

Η βία δε χωρά πλέον ανάμεσά μας. Οι βωμολοχίες κι οι κάθε λογής ύβρεις των οικογενειών μας, προκαλούν πάρα πολύ άσχημα συναισθήματα. Εμείς ως αθλητές δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι μεταξύ μας. Εμείς είμαστε αντίπαλοι για σαράντα λεπτά και έπειτα παλεύουμε για τη χώρα μας με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδος.

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μερικές σκέψεις μαζί σας. Πρώτον, ξεκαθαρίζουμε πως γουστάρουμε πολύ να σας βλέπουμε στις εξέδρες να μας ακολουθείτε. Μας φτιάχνουν τα συνθήματα και τα τραγούδια σας, όταν αυτά δεν είναι υβριστικά. Δεύτερον, είναι τραγικό το συναίσθημα να παίζουμε και ν' αποτελούν τα κεφάλια μας κινητούς στόχους. Είτε το κεφάλι του Διαμαντίδη, είτε του Σπανούλη να σπάσει, πονάει το ίδιο. Είτε, βρίζουν τον Τσαρτσαρή, είτε τον Βασιλόπουλο, η στεναχώρια είναι ίδια. Απλά αλλάζει το χρώμα της. Εμείς ως αθλητές θέλουμε κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο στις εξέδρες.

Καταλαβαίνουμε πως θαύματα δε γίνονται απ' τη μία μέρα στην άλλη. Παρόλα αυτά, ας κάνουμε μία νέα αρχή κι ας δείξουμε πως οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να διδάξουν πολιτισμό. Και να θυμάστε. Ο καλύτερος ας κερδίσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα