Παραμένει σε πρώτο πλάνο ο Σκίμπε

Παραμένει σε πρώτο πλάνο ο Σκίμπε

Δημήτρης Τομαράς
Παραμένει σε πρώτο πλάνο ο Σκίμπε

bet365

Ο Σκίμπε συνεχίζει να είναι σε πρώτο πλάνο για τον πάγκο της Εθνικής με τον πρόεδρο Βαγγέλη Γραμμένο να πηγαίνει στο Δ.Σ. της Δευτέρας εξουσιοδότηση διαπραγμάτευσης με τον Γερμανό τεχνικό.

Γεμάτη Κυριακή για το προεδρείο της ΕΠΟ με τον κ. Γραμμένο να έχει μία σχετική προεργασία αλλά και συνάντηση στην Θεσσαλονίκη και για το θέμα του προπονητή της Εθνικής μας, με τον Μίκαελ Σκίμπε να συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο και σε πρώτο πλάνο.

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες; Ότι στην κουβέντα που έγινε συμφωνήθηκε να πάει στο Δ.Σ. της Δευτέρας ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ με εξουσιοδότηση για διαπραγμάτευση με τον Γερμανό τεχνικό τις προσεχείς ημέρες. Εφόσον εγκριθεί τότε ο Σκίμπε θα είναι στην πρώτη γραμμή για τον πάγκο της Εθνικής. Πρώτα δηλαδή θα γίνει η τελική διαπραγμάτευση μαζί του (σ.σ. το βασικό σκέλος παραμένει το οικονομικό για το νέο διετές συμβόλαιο) και μετά θα δουν στην Ομοσπονδία το plan B που υπάρχει με Δέλλα (σ.σ. όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta.gr) και τις όποιες άλλες επιλογές. Εξάλλου στο Δ.Σ. της Δευτέρας ένα από τα βασικά θέματα της ημερησίας διάταξης είναι η σύμβαση του Μίκαελ Σκίμπε και φυσικά η θετική... αύρα για τον εν λόγω τεχνικό και το καλό κλίμα με Γραμμένο και Σκίμπε υπάρχει εξαρχής. Με αυτά και με αυτά ο Σκίμπε παραμένει Νο1 φαβορί για το... τιμόνι της Εθνικής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα