Δανία - Ιρλανδία 0-0

Gazzetta team
Δανία - Ιρλανδία 0-0

bet365

Δανία και Ιρλανδία κόλλησαν στο 0-0 στην Κοπεγχάγη και θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό του Δουβλίνου.

Η Δανία υποδέχθηκε την Ιρλανδία στον πρώτο αγώνα για τα μπαράζ που οδηγούν στα γήπεδα της Ρωσίας και το τελικό 0-0 δίνει μικρό προβάδισμα στους Ιρλανδούς, που έπαιξαν πιο αμυντικά και πήραν αυτό που ήθελαν.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ. Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 10’, με τον Ράντολφ να βγάζει τις προσπάθειες των Λάρσεν και Κορνέλιους και τους φιλοξενούμενους να μην κάνουν τίποτα επιθετικά. Έρικσεν (22’) και Γιόργκενσεν (28’) είχαν καλές στιγμές, με τον Σίστο να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 33’, στέλνοντας την μπάλα άουτ από πολύ ευνοϊκή θέση. Ο Σμάιχελ χρειάστηκε να επέμβει για πρώτη φορά στο 43’, με το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τη μόνη διαφορά ότι οι φάσεις ήταν λιγότερες. Οι Ιρλανδοί συνέχισαν να ποντάρουν στην άμυνα, οι Δανοί πέτυχαν τον Ράντολφ σε καλή μέρα, με τους Πόουλσεν (63’) και Μπέντνερ (72’) να μπαίνουν στο ματς και τον Λονγκ να απειλεί σε μία σπάνια φάση για τους φιλοξενούμενους στο 76’. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 90’ με τον Πόουλσεν, που είδε τον Ράντολφ να βγάζει την κεφαλιά του και το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Δανία (Άγκε Χαρέιντε): Σμάιχελ, Λάρσεν, Μπιέλαντ, Κίερ, Άνκερσεν, Κβιστ, Ντιλέινι, Έρικσεν, Σίστο (72’ Μπέντνερ), Κορνέλιους (64’ Πόουλσεν), Γιόργκενσεν

Ιρλανδία (Μάρτιν Ο’ Νιλ): Ράντολφ, Κρίστι, Ντάφι, Κλαρκ, Γουόρντ, Άρτερ (88’ Γουίλαν), Χέντρικ (90+3’ Χούριχεϊν), Μπρέιντι, ΜακΛιν, Ο’ Ντόβντα, Μέρφι (74’ Λονγκ)

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα