Ντάλιτς: «Ο κόσμος μας να έχει υπομονή»

Gazzetta team
Ντάλιτς: «Ο κόσμος μας να έχει υπομονή»

bet365

Ο τεχνικός της Κροατίας τόνισε πως το παιχνίδι της Πέμπτης είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο αλλά έχει τον τρόπο για να πάρει θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του.

Μίλησε με σεβασμό για το παιχνίδι. Χωρίς προκλήσεις. Ηρεμος εξήγησε τι σημαίνει το παιχνίδι για την Κροατία αλλά και πως θα μπει στο ματς η ομάδα του.

«Θα δούμε τι θα γίνει με τον Μάριο (σ.σ. Μάντζουκιτς). Ξέρω ότι ανυπομονεί ν' αγωνιστεί. Αλλά θ' αγωνιστεί μόνο εάν είναι έτοιμος. Εαν δεν είναι δεν θα παίξει. Αύριο είναι το πρώτο ημίχρονο και δεν θέλουμε να είμαστε νευρικοί. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Με υπομονή και να περιμένουμε τις ευκαιρίες μας. Αυτές τις τρεις μέρες έχω δώσει μια ιδέα στους παίκτες μου για το πως θα το κάνουμε αυτό», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Δεν μας νοιάζουν οι αριθμοί και τα στατιστικά. Γιατί ποτέ δεν κοιτάω πίσω αλλά μόνο μπροστά. Είναι απλά σημαντικές πληροφορίες. Η ομάδα είναι έτοιμη».

Οσο για τον κόσμο; «Είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς και είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε σ' ένα γεμάτο Μάξιμιρ. Θέλω να πω στον κόσμο μας να έχει υπομονή γιατί θα τον χρειαστούμε. Αύριο είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι το ματς αλλά δεν θέλω να υπάρχει ευφορία ή τραγωδία μετά το τέλος του αγώνα. Πρέπει να βγάλουμε και την ποιότητά μας όχι μόνο θέληση».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα