Το έκανε κι αυτό ο Σικαμπάλα!

Gazzetta team
Το έκανε κι αυτό ο Σικαμπάλα!

bet365

Τα ποδοσφαιρικά και όχι μόνο παρατράγουδα με πρωταγωνιστή τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ είναι πολλά, αυτή τη φορά όμως οι αναφορές στον Τύπο της Αιγύπτου είναι για καλό λόγο…

Μπεσίκτας – Μονακό με επιστροφή στοιχήματος*, αν σημειωθούν τέσσερα ή περισσότερα τέρματα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ «Σικαμπάλα» επιστρέφει ύστερα από απουσία τρίων ετών στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου για το τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018 κόντρα στην Γκάνα.

Η τελευταία εμφάνιση του 32χρονου μεσοεπιθετικού, με τη φανέλα της εθνικής ομάδας ήταν τον Σεπτέμβριο του 2014, ωστόσο ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ αναγκάστηκε να τον καλέσει και πάλι, καθώς δείχνει να είναι σε καταπληκτική κατάσταση αγωνιζόμενος με την Αλ Ραίντ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Το όνομα του Σικαμπάλα δεν υπήρχε στις πρώτες 16 κλήσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται εκτός Αιγύπτου, όμως μετά την σπουδαία εμφάνιση στο 5-1 επί της Αλ Μπατέν, όπου πέτυχε ένα γκολ και έδωσε δύο ασίστ, ο Αργεντινός προπονητής τον κάλεσε στην εθνική ομάδα.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα