Τα 61 γκολ με την Εθνική έφτασε ο Μέσι (pic)

Φώτης Καρακούσης
Τα 61 γκολ με την Εθνική έφτασε ο Μέσι (pic)

bet365

Ασταμάτητος κόντρα στο Εκουαδόρ ο Λιονέλ Μέσι με τον Αργεντίνο να πετυχαίνει χατ τρικ, να οδηγεί την ομάδα του στο Μουντιάλ και να φτάνει τα 61 γκολ με την «αλμπισελέστε».

Το πρόγραμμα ανταμοιβής της Sportingbet κάνει τη διαφορά. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+)!

Σε όλα τα παιχνίδια των προκριματκών η ομάδα της Αργεντινής πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, ενώ και ο Λιονέλ Μέσι είχε κακές στιγμές, με συνέπεια όχι μόνο να αποδοκιμαστεί, αλλά η «αλμπισελέστε» να φτάσει ένα βήμα από τον αποκλεισμό της από το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Για την ακρίβεια έφτασε να τα παίζει όλα για όλα στο τελευταίο ματς με το Εκουαδόρ εκτός έδρας, περιμένοντας μάλιστα να την βοηθήσουν και άλλα αποτελέσματα. Στο πιο κρίσιμο ματς των τελευταίων ετών για την συγκεκριμένη Εθνική, καθώς κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν ερχόταν ο αποκλεισμός, ο Μέσι ήταν εκεί.

Ο αρχηγός της Αργεντινής και σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, πήρε στους ώμους του την Εθνική του και με χατ τρικ την οδήγησε στα γήπεδα της Ρωσίας πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο 3-1 επί του Εκουαδόρ, με το τελευταίο μάλιστα να ήταν μαγικό. Με τα 3 αυτά γκολ ο Μέσι έφτασε τα 61 με την Εθνική Αργεντινής και στην φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε σε ποιες ομάδες τα έβαλε από το πρώτο, έως το τελευταίο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα