Προς αποχώρηση ο Γκουλάν

Προς αποχώρηση ο Γκουλάν

Gazzetta team
Προς αποχώρηση ο Γκουλάν

bet365

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Νικόλα Γκουλάν από τον Ολυμπιακό, αφού ο Σέρβος δεν έχει ικανοποιήσει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Θλάση στον τετρακέφαλο έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο υπο δοκιμή αμυντικός.

Από τον Νικόλα Γκουλάν αναμένετια να ξεκινήσει ο κύκλος των εκκαθαρίσεων στον Ολυμπιακό. Ο υπό δοκιμή Σέρβος αμυντικός δεν έχει ικανοποιήσει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ από τη μέχρι τώρα παρουσία του στις προπονήσεις, αφού φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τόσο στην προσαρμογή, όσο και σε ζητήματα τακτικής.

Συχνά - πυκνά ο Σέρβος στόπερ γίνετια δέκτης παρατηρήσεων από το τεχνικό επιτελείο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που φαίνεται «χαμένος» από τους συμπαίκτες του.

Εν τω μεταξύ, έγιναν γνωστά ατα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Γκουλάν και έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για διάστημα δύο εβδομάδων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα