Τους «ξεζούμισε» ο Ζαρντίμ

Τους «ξεζούμισε» ο Ζαρντίμ

Gazzetta team
Τους «ξεζούμισε» ο Ζαρντίμ

bet365

Την πιο δυνατή προπόνηση παραγματοποίησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού από την μέρα που βρίσκονται στην Αυστρία. Αποχώρησε με τράβηγμα ο Γκουλάν.

Λίγο μετά τις 9:20 οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο του Άχενκιρχ και άρχισαν την πρωινή τους προπόνηση για την Τετάρτη (11/7). Ο Βασίλης Αλεξούδης και ο Κάρλος Πιρές πήραν από κοντά τους τέσσερις τερματοφύλακες και δούλεψαν μαζί τους, σε εντατικό ρυθμό. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, αφού έκαναν ζέσταμα με τρέξιμο και διατάσεις, συνέχισαν την προθέρμανση με «κορόιδο», σε δύο γκρουπ.

Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο διαφορετικά γκρουπ. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πήρε κοντά του τους Αμπντούν, Φέισα, Φουστέρ, Παπάζογλου, Πάντελιτς, Γκουλάν, Ντιελνά, Μοδέστο, Μανωλά, Μέγιερι και Κάρολ. Δούλεψαν στο τελείωμα των φάσεων, σε δύο τέρματα, με πάσα και σέντρα, είτε από δεξιά, είτε από αριστερά. Οι δύο τερματοφύλακες δυσκόλευαν το έργο των παικτών που τελείωναν τη φάση.

Στο δεύτερο γήπεδο, εκτός από τους Δασκαλάκη και Γιαννιώτη, οι οποίοι έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, ήταν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Ποτουρίδης, Βλαχοδήμος, Καραγκούνης, Τάτος, Σιόβας, Τζιμπούρ, Ντιόγκο, Σουμπίνιο και Χαβίτο δούλεψαν στη φυσική κατάσταση. Στη συνέχεια, όπως γίνεται πάντα, τα γκρουπ άλλαξαν και όλοι οι ποδοσφαιριστές έκαναν και τις δύο ασκήσεις.

Εν συνεχεία το πρόγραμμα είχε πολύ τρέξιμο. Χωρισμένοι σε τέσσερα γκρουπ, οι παίκτες του Ολυμπιακού κάλυψαν πολλούς γύρους στο γήπεδο, αλλάζοντας και κατευθύνσεις. Ολοκλήρωσαν με διατάσεις και χαλάρωμα. Η προπόνηση της Τετάρτης είχε πολύ δύναμη και ένταση και ήταν εξαντλητική για τους «ερυθρόλευκους».

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Νίκολα Γκουλάν ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο. Αμέσως τοποθετήθηκε πάγος στο πόδι του Σέρβου, ο οποίος όπως είναι λογικό, δεν συνέχισε το πρόγραμμα. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο και θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση.

Ο κ. Θέος βρέθηκε μαζί με τον Αριέλ Ιμπαγάσα στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας, προκειμένου ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Μέσα στην ημέρα θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Γιάννης Ζαραδούκας συνέχισε, στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου όπου διαμένει η ομάδα, το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 τοπική ώρα (18:30 ώρα Ελλάδας).

 

Τελευταία Νέα