«Κανένα θέμα με Μανωλά»

«Κανένα θέμα με Μανωλά»

Gazzetta team
«Κανένα θέμα με Μανωλά»

bet365

Καμία συνέχεια στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Κώστα Μανωλά δεν δίνουν στον Ολυμπιακό, καθώς τονίζουν πως είναι ένα γεγονός που συμβαίνει στις προπονήσεις και ειδικά σε προετοιμασία.

Το θέμα του Κώστα Μανωλά... έληξε πριν καν αρχίσει, καθώς στον Ολυμπιακό θεωρούν πως είναι θέμα που μπορεί να συμβεί καθημερινά στην προπόνηση. Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι κάνουν λόγο πως το πάθος και η δυνατή δουλειά στην προετοιμασία φέρνουν ανάλογα περιστατικά, τα οποία και δεν προκαλούν κανένα θέμα στα αποδυτήρια.

«Ποια ένταση; Γελοιότητες... »

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς τόνισε για το θέμα: «Κάποιες ιστοσελίδες σήμερα ξεπέρασαν και τον εαυτό τους. Στην προσπάθεια τους να πλήξουν τον Ολυμπιακό, έφτασαν στο σημείο να μεγαλοποιούν στιγμές μικροέντασης, που στις προπονήσεις γίνονται κατά χιλιάδες.

Ευτυχώς οι οπαδοί μας δεν... μασάνε απο τέτοιες αστειότητες. Και αυτοί που δημιουργούν αυτά τα ζητήματα θα πρέπει να ξέρουν ότι το άριστο κλίμα στην ομάδα δε χαλάει απο τις γελοιότητες που γράφουν. Και την απάντηση θα την πάρουν στο γήπεδο... Όπως την έχουν πάρει όλοι όσοι πολεμούν τον Ολυμπιακό».

 

Τελευταία Νέα