«Σιγά ρε Μπεκενμπάουερ»!

«Σιγά ρε Μπεκενμπάουερ»!

Gazzetta team
«Σιγά ρε Μπεκενμπάουερ»!

bet365

Η ατάκα του Πάντελιτς στον Μανωλά και η «ένταση» στην προπόνηση ανάμεσα στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και τον Παπάζογλου για ένα σκληρό τάκλιν που... προς στιγμή δημιούργησε «εσωτερικό» θέμα.

Κορμιά έπεφταν στην προπόνηση το πρωί. Σκληρά μαρκαρίσματα, τάκλιν, μερικές κλοτσιές και πολύ πάθος. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να δημιουργηθούν ένα δύο θεματάκια στην προπόνηση της Τρίτης.

Οι παίκτες τα έδιναν όλα. Εμπαιναν δυνατά στις φάσεις. Και σε μία από αυτές, ο Παπάζογλου έκανε ένα τάκλιν στον Μανωλά. Αυτός έπεσε στο έδαφος και έδειξε να πονάει. Ο Παπάζογλου του απάντησε πως δεν τον βρήκε και αμέσως μετά ο Μανωλάς του είπε: «Δεν με βρήκες ρε μ...α;»,
Η απάντηση του Παπάζογλου ήταν άμεση: «Αντε γ...σου».
Η ένταση της στιγμής φάνηκε να τελειώνει εκεί. Και τελείωσε. Για να καταλάβετε δεν το πήραν χαμπάρι ούτε οι προπονητές. Ή καλύτερα θεώρησαν και αυτοί ότι αυτά συμβαίνουν.
Πράγματι συνεχίστηκε το παιχνίδι χωρίς προβλήματα. Με τους δύο παίκτες να μην δίνουν συνέχεια. Ωστόσο, κάποια στιγμή προς το τέλος του -κάτι σαν- διπλό που παίχτηκε, ένας από τους παλιούς της ομάδας που προσπαθεί με την εμπειρία του να κρατήσει κάποιες ισορροπίες, ο Πάντελιτς, θέλησε να συνετίσει τον Μανωλά, που προσπάθησε να κάνει μια εξεζητημένη ενέργεια.
Εκανε μια μεγάλη μπαλιά με το αριστερό στα χαφ, αλλά δεν βρήκε το στόχο. Και ο Πάντελιτς του είπε ό,τι λέγαμε και εμείς όταν παίζαμε μπάλα: «Σιγά ρε Μπεκεναμπάουερ».
Ολα αυτά σταμάτησαν εκεί, πάντως. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί... πάγωσαν. Ωστόσο, δεν υπήρξε συνέχεια. Συνεχίστηκε η προπόνηση χωρίς προβλήματα.
Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Και φυσικά στις προετοιμασίες που όλοι θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν να είναι αυτοί οι βασικοί. Κατά κάποιο τρόπο είναι υγεία να συμβαίνουν, με την έννοια ότι κανένας δεν έχει εξασφαλισμένη τη θέση του.
 

Τελευταία Νέα