Το χειροκρότημα του 0-0!
Γκολ δεν μπήκε. Δεν πανηγύρισε κανείς! Κανείς; Μήπως υπήρχε και κάποιος που ήταν ικανοποιημένος; Ναι. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους παίκτες του στο απογευματινό διπλό να κάνουν διάφορα καλά, αλλά και ορισμένα κακά. Κρίνοντας, όμως, από τις αντιδράσεις του τα καλά υπερίσχυσαν και στο τέλος ο ίδιος μόνο κραυγές ευχαρίστησης έβγαζε από το στόμα.
Το διπλό δεν είχε νικητή. Η καλύτερα είχε νικητή τον Ζαρντίμ. Εληξε 0-0, αλλά υπήρχαν αρκετές στιγμές που έδειχνε ικανοποιημένος. Και αυτό το καταλάβαινες από τις λέξεις που απηύθυνε στους παίκτες του. «Bueno, Bueno», δηλαδή «ωραία, ωραία», αλλά και «Esto, esto» (αυτό, αυτό) φώναζε.
Το διπλό ξεκίνησε με τους «κόκκινους» να παίζουν με 10. Τον Μέγερι κάτω από τα δοκάρια και από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα Χαβίτο, Παπάζογλου, Ντιελνά, Καραγκούνης. Στο κέντρο ήταν δύο, Γκουλάν ως μέσα δεξιά και Τάτος μέσα αριστερά, με τους Αμπντούν, Πάντελιτς, Βλαχοδήμο να παίζουν από αριστερά προς τα δεξιά μπροστά.
Οι μπλε την ίδια ώρα έπαιζαν με 9. Κάρολ κάτω από τα δοκάρια και από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα οι Ποτουρίδης, Σιόβας, Μανωλάς, Μοντέστο. Στο κέντρο ήταν ο Φέισα πιο μπροστά του Σουμπίνιο (αριστερά) Φουστέρ (δεξιά) και Ντιόγο κορυφή.
Στο δεύτερο του διπλού, ο Χαβίτο πήγε με τους «μπλε» για να παίξει δεξί μπακ και ανέβηκε στο κέντρο ο Μοντέστο. Ποιος κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας των «κόκκινων»; Ο Γκουλάν.
Αυτό που άρεσε στον Ζαρντίμ ήταν ότι οι παίκτες κινήθηκαν κατά μήκος και κατά πλάτος ως ομάδα. Φάνηκε δηλαδή να τον ευχαριστεί ότι προσπάθησαν να εφαρμόσουν αυτό που έκαναν νωρίτερα στην προπόνηση...
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
