Τους έχει όλους από κοντά ο Ζαρντίμ

Τους έχει όλους από κοντά ο Ζαρντίμ

Gazzetta team
Τους έχει όλους από κοντά ο Ζαρντίμ

bet365

Τα μικρά μικρά, αλλά... ζουμερά συμβάντα από την τρίτη μέρα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού - Τα πέντε λεπτά με τον Τζιμπούρ, γιατί αρέσει ο Γιαννιώτης και άλλα πολλά.

Δύο παίκτες, έναν για το κέντρο της άμυνας και έναν αμυντικό ψάχνει, σύμφωνα με όσα είπε στη συνέντευξή του, ο Λοενάρντο Ζαρντίμ. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται με τους παίκτες που έχει και δουλεύει μαζί τους τις τελευταίες μέρες.

***Τους έχει από κοντά ο Ζαρντίμ. Όλους. Τη μία μιλάει στον Παπάζογλου, την άλλη στους Μέγερι, Κάρολ, τώρα στον Τζιμπούρ. Σε μια άσκηση με διατατικές είχε πάει δίπλα του και μιλούσαν για κανένα πεντάλεπτο. Ο Τζιμπούρ έκανε την άσκηση και ο Ζαρντίμ. Λογικά για την άσκηση.

***Ήταν ανάμεσα σε Τζιμπούρ και Ντιόγκο ο Ζαρντίμ. Και γύρισε κάποια στιγμή και μίλησε και στον Ντιόγκο. Αυτός έπιανε τον προσαγωγό του και κάτι του έλεγε, προφανώς για το επίπεδο εφαρμογής της άσκησης.

***Την πιο επίπονη άσκηση την ακολούθησε και ο Ζαρντίμ. Για αρκετή ώρα έτρεχε στο γήπεδο (χιαστή και στις πλάγιες γραμμές) με ένα από τα γκρουπ των παικτών. Μιλάμε λες και ήταν παίκτης. Αν δεν ήξερες, αυτό θα πίστευες...

***Το Σάββατο ο Γιαννιώτης είχε... φάει ένα γκολ φάβα. Του έφυγε η μπάλα κάτω από τα πόδια σε ένα μίνι δίτερμα. Την Κυριακή έκανε μια απόκρουση που όλοι καταλάβαμε γιατί ασχολήθηκε μαζί του ο Ολυμπιακός, Ο πιτσιρικάς αρέσει. Και μάλιστα πολύ.

***Το νούμερο του Μέλμπεργκ σκέφτεται να πάρει ο Μοντέστο, το 4. Και ο Ζαραδούκας το 31. Γιατί όπως έλεγε αυτό του αρέσει. Είναι το νούμερό του.

***Η πλάκα του Πάντελιτς. Κάποιος φορούσε μαύρη μπλούζα και λέει: «Οχι μαύρες μπλούζες. Αυτές τις φοράει η Παρτίζαν. Εμείς φοράμε κόκκινη. Όπως ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας.

***Μεγάλη γάτα ο Ιμπαγάσα. Ξέρει πότε να πιεστεί, πότε να διατηρήσει δυνάμεις. Να το θυμηθείτε: αν δεν έχει τραυματισμούς, αυτός θα παίζει...


***Πολύ ωραίος ο Βλαχοδήμος. Όπως και ο Καραγκούνης. Και φυσικά ο Σιόβας. Ο Τάτος είναι λίγο ήσυχος. Προτιμά να παίζει σίγουρα.

***Και ο Μανωλάς υπάρχουν στιγμές που δείχνει ότι έχει τεχνική. Το παιδί ξέρει μπάλα. Και ευτυχώς δεν είχε τίποτα. Δεν ήταν σοβαρή η ενόχληση στο γόνατο το Σάββατο.

***Ίσως είναι κουραστικό να λέμε συνέχεια καλά λόγια για τον Ζαρντίμ. Άλλωστε το καλός ή το κακός το καθορίζουν τα αποτελέσματα. Νικάς, είσαι μάγκας. Χάνεις, αρχίζουν τα προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά ο άνθρωπος κάνει διαφορετική δουλειά. Πώς να το κάνουμε; Ολοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια...

***Από την προπόνηση πήρε πλάνα και το κανάλι της περιοχής του Τιρόλ. Το Tirol TV. Τα περισσότερα πλάνα στον Ζαρντίμ πήγαν...

 

Τελευταία Νέα