«Χτύπησε» πάλι ο Μάρκο! (vids & pics)

«Χτύπησε» πάλι ο Μάρκο! (vids & pics)

Gazzetta team
«Χτύπησε» πάλι ο Μάρκο! (vids & pics)

bet365

Έχει πάρει... φόρα και δεν σταματάει! Ο λόγος για τον Μάρκο Πάντελιτς που μετά το χατ τρικ που έκανε σε δίτερμα στην «πρώτη», σκόραρε και δύο γκολ στο διπλό στην παρθενική προπόνηση της Αυστρίας.

Μάρκο, ο... φονιάς!

Το ένα γκολ στο εσωτερικό δίτερμα του Ολυμπιακού ο Σέρβος άσος το έβαλε με ωραίο δεξί πλασέ από πλάγια θέση (σ.σ. από αριστερά). Το άλλο το πέτυχε σε τετ α τετ με τον γκολκίπερ μετά από μπαλιά που του έγινε.

Έτσι ο Πάντελιτς... έλαμψε για ακόμα ένα εσωτερικό διπλό. Ο έμπειρος φορ έδειξε ότι μετά τον τραυματισμό του έχει ανεβάσει για τα καλά στροφές, ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους της ομάδας.

Για την... ιστορία το δίτερμα τελείωσε με 2-0 και έγινε σε χώρο λίγο μεγαλύτερο από το μισό γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε «μπλε» και «κόκκινους» και δούλεψαν σε άμυνα και επίθεση.

Τι έγινε στην προπόνηση

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού «πάτησαν» γήπεδο στο Άχενκιρχ για πρώτη φορά την Παρασκευή το απόγευμα. Μετά από ένα ταξίδι δίχως απρόοπτα και την πρώτη τους επαφή με το Άχενκιρχ της Αυστρίας, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν στο γήπεδο της περιοχής.

Μπήκαν, έτσι, στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές, βοηθώντας σημαντικά τους ποδοσφαιριστές στο να εγκλιματιστούν πιο εύκολα στις συνθήκες που επικρατούν επί αυστριακού εδάφους.

Το πρόγραμμα άρχισε με ελαφρύ τρέξιμο και τις απαραίτητες διατατικές ασκήσεις. Μετά το ζέσταμα, οι «ερυθρόλευκοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας και πρέσινγκ προς τον αντίπαλο. Σε κάθε γκρουπ, δύο ποδοσφαιριστές ήταν στο κέντρο και προσπαθούσαν να πάρουν την μπάλα από τους υπόλοιπους, οι οποίοι σχημάτιζαν ένα μικρό κύκλο.

Μετά τις σύντομες διατάσεις, οι οποίες ακολούθησαν, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επιδόθηκαν ξανά σε ασκήσεις με μπάλα. Με γρήγορες εναλλαγές κατεύθυνσης από τους μισούς, οι άλλοι μισοί έβρισκαν «ξεμαρκάριστο» παίκτη μπροστά τους για να πασάρουν.

Στην συνέχεια έγινε το δίτερμα. Με την ομάδα γυμνάστηκε και ο Νίκολα Γκουλάν (σ.σ. για πρώτη του φορά). Η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 9.30.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα