«Ο Ζέλικο μου είπε για την Ελλάδα...»
Πιο συγκεκριμένα ο «Ντούντα» μιλώντας σε σερβικά ΜΜΕ δεν έκρυψε την έκπληξή του για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Νιγηρία στο προολυμπιακό τουρνουά. Ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν παρακολούθησε τον αγώνα της Εθνικής μας ενώ έμαθε για το αποτέλεσμα από τον Ομπράντοβιτς.
«Ήμουν στη Βαρκελώνη και στην εκδήλωση της Ευρωλίγκας, γι' αυτό δεν μπορούσα να δω τους αγώνες. Η σύνδεση στην πτήση ήταν κακή. Έφτασα σχεδόν πρωί. Ουσιαστικά δεν είχα ενημέρωση για το τι συνέβη ακριβώς», τόνισε αρχικά.
Στην συνέχεια υπογράμμισε πως «πολλοί με πήραν για να μου πουν τα νέα. Για την ακρίβεια, ο Ζέλικο ήταν αυτός που μου είπε για τον αποκλεισμό της Ελλάδας. Αυτό το γεγονός, μαζί με τον αποκλεισμό των Σκοπίων είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Εξεπλάγην, ωστόσο δεν μπορώ να πω κάτι ακριβώς, εάν δεν έχω δει τους αγώνες και χωρίς να έχω εικόνα για το τι έγινε».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
