Καλύτεροι κάθε φορά για Σπανούλη

Καλύτεροι κάθε φορά για Σπανούλη

Gazzetta team
Καλύτεροι κάθε φορά για Σπανούλη

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που επιφέρει η σύντομη ξεκούραση κι η αντίστοιχη προετοιμασία και δήλωσε αισιόδοξος για τη βελτίωση μέσα απ' την αγωνιστική δράση.

«Αυτό είναι το παιχνίδι μας. Έχουμε "χημεία". Προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τη "χημεία" μας. Δυστυχώς δεν είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε πολύ στην προετοιμασία, γιατί ενσωματωθήκαμε αμέσως έπειτα τις επίσημες υποχρεώσεις μας με τους συλλόγους μας. Οπότε προσπαθούμε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας και τη "χημεία" μέσα απ' τις αναμετρήσεις κι εύχομαι παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι» είπε αρχικά ο VSpan και συνέχισε αναφορικά με το 84-98 σε βάρος του Πουέρτο Ρίκο: «Το πλάνο ήταν να επιτεθούμε στους ψηλούς τους, να ήμαστε δυνατοί στην άμυνά μας, κάτι που δεν κάναμε, δεν το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Γι' αυτό είχαμε προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα και κερδίσαμε την αναμέτρηση».

Όσο για τη Νιγηρία, αντίπαλο της Ελλάδος στα προημιτελικά (6/7, 21:οο/ΕΤ1), ο Λαρισαίος γκαρντ υπογράμμισε πως «παίξαμε μαζί τους ένα φιλικό (σ.σ. νίκη 88-76), αλλά πρόκειται για εντελώς διαφορετική αναμέτρηση, επειδή είναι επίσημη. Έχουμε το χρόνο να κάνουμε την ανάλυση και το σκάουτινγκ».

 

Τελευταία Νέα