«Ας με πουν μαλ... και κομπλεξικό»

Gazzetta team
«Ας με πουν μαλ... και κομπλεξικό»

bet365

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου ήταν «χείμαρρος» στη συνέντευξη του στη ραδιοφωνική εκπομπή του Gazzetta μιλώντας για την μη κλήση του στην Εθνική και για τον Ολυμπιακό, χωρίς να μασάει τα λόγια του!

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δεν βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν που ξεκινάει σήμερα, όπως, και πολλοί παίκτες της δικής του φουρνιάς.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο Gazzetta on air:

Για την Εθνική ομάδα: «Δεν είναι τυχαίο πως οι γεννηθέντες το '75-'76 μέχρι τώρα είμαστε πρωταγωνιστές σε όλα τα επίπεδα. Είναι άσχημο, αλλά τα νέα παιδιά δεν είναι σε θέση να αναπληρώσουν τα κενά. Μια εκ των κορυφαίων ομάδα παγκοσμίως ήταν η Εθνική Ρωσίας αλλά μετά τη ριζική ανανέωση που έκανε βρίσκεται από την 8η ως την 10η θέση.

Το πόλο παγκοσμίως πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι Εθνικές μας ομάδες τόσο των Ανδρών όσο και των Γυναικών αν δεν πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι δις καταστροφή για την Ελλάδα. Εμείς (έφερε παραδείγματα τους Αφρουδάκηδεςμ τον Βλοντάκη, τον Μάζη, τον Κοκκινάκη, τον Θωμάκο) για να παίξουμε στην εθνική ομάδα έπρεπε να φτύσουμε αίμα για να βγάλουμε αθλητές απίστευτου επιπέδου από την Εθνική. Αποδείξαμε πως είμαστε άξιοι συνεχιστές.

Κάποια παιδιά τώρα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εθνική ομάδα χωρίς να έχουν μοχθήσει στο βαθμό που θα έπρεπε. Είναι ανέτοιμα να πάρουν στις πλάτες τους το εθνόσημο. Είναι ευτύχημα για την εθνική ομάδα που έχει τον Αντιτς προπονητή. Εγώ για παράδειγμα έκανα προπονήσεις με την Γλυφάδα όταν είχα προβλήματα με τον Ολυμπιακό, λόγω του Αντιτς. Θεωρώ πως είναι απίστευτος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Με αυτό στον πάγκο η Ελλάδα παίζει ωραίο πόλο. Δεν εννοώ αποδοτικό, αλλά παίζει σωστό πόλο και σε άμυνα και επίθεση. Τώρα τα παιδιά πως μπορούν να αντεπεξέλθουν είναι άλλη ιστορία. Κατά την ταπεινή μου άποψη λείπουν ένας δυο αθλητές με προσωπικότητα για το κάτι παραπάνω. Εγώ δεν το φοβάμαι το βάρος και για όσο παίζω όταν η μπάλα «καίει» την αναζητώ με νύχια και με δόντια.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: Το... ατύχημα είναι πως ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η Χίο, βάσει ρόστερ είναι πολύ καλές, αλλά δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου. Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο πόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ακόμα και ας έχασε από την Χίο. Ο Παναθηναϊκός είχε καλή πορεία μέχρι τώρα και θα ξανά ανέβει.

Για τον Ολυμπιακό: Δεν πήρα καμία εκδίκηση και δεν κρατάω απωθημένα. Με τον Βλοντάκη πλακωνόμασταν στις μπουνιές κατά την διάρκεια του αγώνα και μόλις τελείωνε το ματς συναντιόμασταν και πίναμε μέχρι τις μπύρες μέχρι το πρωί και γελάγαμε για την παράσταση που δώσαμε. Οι μεγάλοι αθλητές είναι μέσα στο νερό, εκτός τα ξεχνούν όλα. Στον Ολυμπιακό το μόνο κατηγορώ που μπορούν να μου προσάψουν είναι το πάθος που έβγαλα και τους πανηγυρισμούς που έκανα με τα γκολ που πέτυχα. Ομως, όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι αυτός είναι ο Χατζηθεοδώρου και ειδικά κόντρα σε μεγάλες ομάδες πανηγυρίζω έξαλλα.

Δεν μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει την αξία του Ολυμπιακού. Τότε έπαιξα πόλο μετά από 45 μέρες και ήμουν ο πρωταγωνιστής. Κάποιοι άνθρωποι έβγαλαν πολλά ψέματα, ότι έκανα χειρονομίες και τέτοια. Έκανα καμία χειρονομία; Τα είπαν όλα αυτά για να μην ασχοληθεί κανείς με την ήττα, αλλά τους έστελναν σε μένα. Τρεις μέρες μετά όλα είχαν διαγραφεί αφού τα πήραν πίσω. Το κακό όμως είχε γίνει. Δέχτηκα πολύ σκληρή κριτική και μέσω facebook αλλά και με μηνύματα. Δεν με πείραξε τίποτα παρά η διαστρεβλωμένη αλήθεια. Και εγώ σαν οπαδός του Ολυμπιακού θα με πείραζε. Δεν μπορώ να κατηγορήσω οποιοδήποτε φίλαθλο, αν με κατηγορήσει μαλ... ή κομπλεξικό!

Για την φήμη ότι Χατζηθεοδώρου ρίχνει γέφυρες σε Ολυμπιακό: Θα απαντήσω πολύ άνετα. Αν ήθελα να πάρω εκδίκηση θα έπαιρνα στον τελευταίο τελικό πρωταθλήματος και όχι σε ένα ματς που δεν έκρινε τίποτα. Δεν χρειάζομαι αποκούμπι επειδή έχω προτάσεις. Ποτέ στη ζωή δεν έριξα γέφυρες σε κανέναν. Υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα που είναι δειλοί και θρασύδειλοι.

 

Τελευταία Νέα