Βουλιαγμένη για κούπα!

Gazzetta team
Βουλιαγμένη για κούπα!

bet365

Το τρόπαιο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, το τρίτο στην ιστορία της, θα διεκδικήσει στο Κίρισι η Βουλιαγμένη, καθώς με νίκη 10-8 επί της Κίνεφ Κίρισι πέρασε στον τελικό του Τσάμπιονς Καπ.

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου είναι έτοιμες να γράψουν και πάλι ιστορία στη μακρινή Ρωσία, όπου διεξάγεται το φάιναλ φορ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στη γυναικεία υδατοσφαίριση. Εκεί όπου το 2009 σήκωσαν την πρώτη τους κούπα στο θεσμό, στο ίδιο μέρος θα διεκδικήσουν και πάλι το τρόπαιο μετά το 2010, όταν και πανηγύρισαν τον τίτλο στην Κέρκυρα.

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης, η ελληνική ομάδα πήρε τη νίκη κόντρα στη διοργανώτρια, που αν και προηγήθηκε με 7-4, δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα. Οι Ελληνίδες ανέβασαν στροφές, βελτιώνοντας την άμυνά τους, ισοφάρισαν σε 8-8, ενώ η Τσουκαλά έδωσε το προβάδισμα λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου. Η Ρουμπέση ήταν εκείνη που έβαλε το... κερασάκι, διαμορφώνοντας το τελικό 10-8.

Η Βουλιαγμένη περιμένει τον αντίπαλό της που θα προκύψει από τον ιταλικό εμφύλιο, μεταξύ της Οριζόντε Κατάνια και της Προ Ρέκο Τζένοα.

Τα οκτάλεπτα: 4-6, 3-1, 2-1, 1-0.
Κίνεφ Κίρισι: Λισάνοβα 2, Προκόφιεβα 2, Κούρτσκινα 1, Φεντότοβα 2, Μπελάγεβα 1
ΝΟ Βουλιαγμένης: Τσουκαλά 3, Γερόλυμου 1, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 2, Μελιδώνη 2

 

Τελευταία Νέα