Πάρτε το... 9-11!

Gazzetta team
Πάρτε το... 9-11!

bet365

Η Εθνική πήρε το ματς με την Γερμανία και έφτασε τους 4 βαθμούς στο προολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον με σκορ 9-11. Ένα βήμα μακριά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με νίκη κόντρα στους Ολλανδούς.

Η Εθνική ομάδα κατάφερε να κάνει τη δεύτερη νίκη της στο Έντμοντον, μετά τις αποτυχημένες στο τέλος προσπάθειες με Ρουμανία και Μαυροβούνιο, νικώντας τους Γερμανούς με 9 – 11. Τα δύο γκολ διαφορά είναι ιδιαίτερα σημαντικά για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, καθώς έτσι εξασφαλίζει την δεύτερη θέση σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας.

Το μόνο που θέλει, είναι να επικρατήσει κόντρα στους Ολλανδούς (Πέμπτη, 23:20) και να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Σημειώνεται ότι οι... Οράνιε δεν έχουν ελπίδες κόντρα στην Εθνική μας, αν οι διεθνείς δείξουν το καλό τους πρόσωπο.

Πλέον η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση και θεωρείται πολύ πιθανό να βρεθεί στην δεύτερη μαζί με την Ρουμανία, αν αύριο επικρατήσει της Ολλανδίας και οι Ρουμάνοι ηττηθούν από τους Μαυροβούνιους, πράγμα πολύ πιθανό. Έτσι, θα έχουν ευνοϊκότερη κλήρωση στους χιαστί αγώνες με τον δεύτερο όμιλο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά, η αντίπαλος από τον άλλο όμιλο αναμένεται να είναι μία εκ των Καναδά - Βραζιλία, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο που οι Βραζιλιάνοι αντιμετωπίζουν τους Αργεντινούς, με τους πρώτους να έχουν το πάνω χέρι...

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-2, 2-3, 3-2

Γερμανία: Τσίγκιρ, Ναρόσκα, Βόλταμ, Ρεάλ 1, Σταμ, Πόλιτζε 1, Μπουκόβσι, Σούλερ 3, Κρέουζμαν, Οϊλερ 3, Σούτερμπεργκ 1, Ρόσινγκ.

Ελλάδα: Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 2, Μιράλης, Κοκκινάκης, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 1, Χρ. Αφρουδάκης 2, Δελακάς 1, Γ. Αφρουδάκης 2, Φουντούλης 3, Μουρίκης, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος

Βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

1. Μαυροβούνιο 8 (45-26)
2. Ρουμανία 6 (35-30)
3. Ελλάδα 4 (39-29)
4. Γερμανία 4 (37-37)
5. Σκόπια 2 (23-41)
6. Ολλανδία 0 (23-39)

 

Τελευταία Νέα