Φινάλε στο Κίρισι με ήττα

Gazzetta team
Φινάλε στο Κίρισι με ήττα

bet365

Με ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα ολοκλήρωσε η Εθνική πόλο γυναικών τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά του Κίρισι, γνωρίζοντας την ήττα από την Ολλανδία με 10-9.

Στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής στους αγώνες της ρωσικής πόλης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Ρωσία, δεν μπόρεσε όμως ούτε αυτή τη φορά να αποφύγει την ήττα, που ήταν η 4η στο θεσμό.

Τα λάθη δεν έλειψαν και πάλι, δίνοντας την ευκαιρία στις Ολλανδέζες να έχουν συνεχώς το προβάδισμα, παίρνοντας μάλιστα «αέρα» τριών τερμάτων στην τρίτη περίοδο. Η ελληνική ομάδα ανέβασε ρυθμούς στο τελευταίο οκτάλεπτο, έφερε την αναμέτρηση στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 9-9 με την Αντωνάκου 1:50 πριν από το φινάλε, όμως το τέρμα της Κάμπουτ, που ήταν από τις κορυφαίες της ομάδας της, στα 36 δευτερόλεπτα έδωσε τη νίκη στις «οράνιε».

Η Εθνική θα επιστρέψει στη βάση της και θα συνεχίσει την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους, κάνοντας κοινές προπονήσεις με την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, πριν αναχωρήσει για την Τεργέστη, όπου το διάστημα 15 με 22 Απριλίου θα διεξαχθεί το προολυμπιακό τουρνουά.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 4-2, 1-3.
ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μάουρο Μαουγκέρι): Μέιντεν, Σμιτ 1, Κάμπουτ Μ. 4, Χακβέρντιαν, Βαν ντερ Σλουτ 1, Στόμφορστ 1, Βαν Μπέλκουμ 2, Ρέμερς 1, Σέβενιτς, Βερμέερ, Κλάασεν, Κάμπουτ Χ., Χάινις.
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Μπενέκου, Μελιδόνη, Ψούνη 1, Λιόση, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Ρουμπέση, Γερόλυμου 3, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου 3, Λαρά, Γούλα.
Διαιτητές: Ράκοβιτς (Σερβία), Ρέντιγκ (ΗΠΑ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα