«Υπερβάλαμε τους εαυτούς μας»

Gazzetta team
«Υπερβάλαμε τους εαυτούς μας»

bet365

Για την πολύ μεγάλη επιτυχία της Εθνικής πόλο γυναικών μίλησε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης λέγοντας ότι ήταν μεγάλη έκπληξη αυτό που πέτυχε η «γαλανόλευκη».

Ο «αρχιτέκτονας» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αναφέρθηκε στο κλειδί της επιτυχίας για τα «χρυσά» μας κορίτσια και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην Κίνα, λέγοντας ότι: «Παίξαμε όπως έπρεπε και υπερβάλαμε τους εαυτούς μας, ξεπερνώντας και την κούραση που κουβαλούσαμε από το παιχνίδι του ημιτελικού με τις ΗΠΑ, το οποίο και χάσαμε στο γκολ. Το κύριο φορτίο το σήκωσαν βέβαια 7-8 κορίτσια, που είναι και ο κορμός αυτής της ομάδας, αλλά όλα τα παιδιά που ήταν εδώ και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό που πέτυχαν.

Διαχειριστήκαμε καλά το ματς και παίξαμε έξυπνα στην επίθεση, τόσο στο τρίτο όσο και το τέταρτο οκτάλεπτο. Στην τελευταία περίοδο μάλιστα, με την καθαρή ζώνη που παίξαμε, δεν επιτρέψαμε στην Κίνα, που δεν έχει λύσεις σ' αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, να μας απειλήσει σοβαρά. Κλειδί της επιτυχίας μας η άμυνα στον παίκτη λιγότερο, κάτι που μας πήγε πολύ καλά σε όλη την διοργάνωση. Για μένα είναι μεγάλη έκπληξη αυτό που πετύχαμε, με βάση τις δυνατότητες μιας νέας ομάδας όπως η δική μας. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι, με την ίδια θέληση και όρεξη».

 

Τελευταία Νέα