Τελικός για στέψη ή παράταση...
Οι ερυθρόλευκες έδειξαν την Τετάρτη (13/6) το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και με 10-8 έμειναν ζωντανές στη διεκδίκηση του τίτλου έπειτα από δύο χαμένους τελικούς και παράδοση άνευ όρων στα κορίτσια του ΝΟΒ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη και αυτό το μήνυμα θα προσπαθήσει να στείλει ξανά η ομάδα του Χάρη Παυλίδη, που έχει την Παρασκευή (15/6, 7μ.μ.) την ευκαιρία να ισοφαρίσει μέσα στην έδρα της τη σειρά των τελικών και να στείλει τις αναμετρήσεις σε πέμπτο ματς, όπου και θα κριθεί το πρωτάθλημα.
«Την Παρασκευή θα πάμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να νικήσουμε τη Βουλιαγμένη τρεις φορές μέσα σε λίγες μέρες αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας και ό,τι γίνει. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε στην έδρα μας για να ξαναπάμε στον Λαιμό», ήταν τα λόγια της Χρυσής Διαμαντοπούλου στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.
Στον αντίποδα, ο Κώστας Δήμου και οι αθλήτριές του θέλουν να κλείσουν την κακή παρένθεση που άνοιξε στον 3ο τελικό και να ολοκληρώσουν το έργο τους στο «Παπαστράτειο». «Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός θα έκανε ένα δυνατό παιχνίδι, καθώς δεν ήταν το ίδιο καλός στους προηγούμενους δύο αγώνες» δήλωσε από την πλευρά της η Αγγελική Γερόλυμου.
Και συμπλήρωσε: «Ήμασταν πολύ κακές στον παίκτη παραπάνω αλλά και στον παίκτη λιγότερο. Τα παιχνίδια κρίνονται συνήθως εκεί. Εμείς είχαμε πολύ άσχημο ποσοστό και στα δύο και γι’ αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια τη νίκη. Ωστόσο, συνεχίζουμε δυναμικά για τους υπόλοιπους τελικούς».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
