Δεν χάνει ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Δεν χάνει ο Ολυμπιακός

bet365

Στο Κύπελλο δυσκολεύτηκε, πήρε όμως το μάθημά του. Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν «σίφουνας» από τη Χίο και με 12-4 πάει να «κλείσει» αήττητος την κανονική περίοδο.

Στο πιο ενδιαφέρον ματς της 20ής αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών οι ερυθρόλευκοι φρόντισαν και σε αυτή την περίπτωση να το μετατρέψουν σε τυπική διαδικασία. Λίγες μόλις ημέρες μετά τη μεταξύ του κόντρα στα προημιτελικά του Κυπέλλου κι ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το ματς με τον Παναθηναϊκό οι Πειραιώτες «έβγαλαν» μια ακόμη υποχρέωση χωρίς κόπο, οδηγώντας την «κούρσα», σε μια πρόβα τζενεράλε πριν από τον ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη.

Ο Μάγιαρακ με 3 τέρματα ήταν πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό που μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την πρώτη θέση. Από την άλλη η Χίος παρά την ήττα δεν κινδυνεύει να μείνει εκτός της πρώτης τριάδας, αφού υπάρχει μια απόσταση ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την είσοδό τους στο καρέ.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 1-2, 1-3, 1-2
Χίος (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Μιράλης 1, Μιμίδης, Κατσουλάκης, Κόχειλας Ι., Θεοδωρόποιυλος, Κανδιόγλου 1, Δεβές, Ντούλος, Φουντούλης Γιώρ. 2, Μπεριστιάνος, Γαβαλάς Ι., Μισεντζής, Κώστας, Χατζηκυριακάκης.
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δερβίσης 1, Μάζης 2, Καπότσης 2, Φουντούλης Ι. 2, Ποντικέας 1, Μπλάνης, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάγιαρακ 3, Σχίζας, Φλώρος Αν.
Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Μπουδραμής
Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα