Επίδειξη δύναμης η Χίος

Gazzetta team
Επίδειξη δύναμης η Χίος

bet365

Η Χίος πήρε εύκολη νίκη με 14-8 επί του Παναθηναϊκού στο Ιωνικό, για την 15η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών, «ρίχνοντας» τους πράσινους έξω από την τετράδα.

Οι νησιώτες δεν άφησαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης τον Παναθηναϊκό να απειλήσει και το υποτιθέμενο ντέρμπι μετατράπηκε σε μια εύκολη αποστολή για τη Χίο, που έπιασε προσωρινά, με έναν αγώνα περισσότερο, τη Βουλιαγμένη στη δεύτερη θέση, ενώ επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να διατηρηθεί στην τετράδα.

Δεν είχε τις λύσεις η ομάδα του τριφυλλιού που βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά στο σκορ, γνωρίζοντας φυσιολογικά την ήττα, που την έριξε και πάλι στην 5η θέση. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την προσεχή Τετάρτη (13/3) με τους αγώνες του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης κόντρα σε Αργοστόλι και Κέρκυρα αντίστοιχα.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-2, 4-2, 3-3
Χίος (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Μιράλης 5, Μιμίδης 3, Κατσουλάκης, Κόχειλας Ι., Θεοδωρόπουλος 1, Κώστας, Βιτέλας, Ντούλος 1, Φουντούλης 2, Μπερστιάνος, Γαβαλάς, Μισεντζής, Σωτηριανός, Χατζηκυριακάκης 2.
Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης, Γερακούδης, Κόχειλας Ν., Κουρλιάφτης, Δερμιτζάκης Δ. 3, Παπαδόγκωνας 1, Κονταξής, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Κατσαούνης, Δερμιτζάκης Χρ. 2, Φώσκολος, Παρασκευόπουλος.
Διαιτητές: Μοίραλης, Μπουδραμής
Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Το πρόγραμμα

Τετάρτη 13/3
12.30 Βουλιαγμένη-Κέρκυρα (Δαμιανάκης, Κατσώνης)
19.00 Ολυμπιακός-Αργοστόλι (Κωνσταντινίδης, Βόσικας)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα