Το PokerStars βραβεύτηκε ως το καλύτερο poker site για το 2014

Pokerlobby.gr Team
Το PokerStars βραβεύτηκε ως το καλύτερο poker site για το 2014

bet365

Το PokerStars αποτελεί την μεγαλύτερη πλατφόρμα για online πόκερ στον κόσμο και έχει επενδύσει μεγάλα κεφάλαια και στο κομμάτι mobile, με αποτέλεσμα να βραβευτεί ως το καλύτερο online poker site για το 2014 αλλά και σαν τον κορυφαίο “mobile poker operator”.

Το eGaming Review, ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα περιοδικά της βιομηχανίας, έδωσαν την πρωτιά στο PokerStars σε μία ιδιαίτερη τελετή την Δευτέρα το βράδυ στο Λονδίνο. “Είμαστε πολύ περήφανοι για την αναγνώριση των προσπαθειών μας από το eGR σαν κορυφαίος operator για το online και mobile poker”, δήλωσε ο Eric Hollreiser, υπεύθυνος επικοινωνίας του Rational Group. “Ο ανταγωνισμός στην βιομηχανία είναι πάντα άγριος και είμαστε περήφανοι που έχουμε ένα εκπληκτικό προϊόν για τους εκατομμύρια πελάτες μας.”

Το PokerStars εξυπηρετεί πάνω από 69 εκατομμύρια χρήστες σε μία σειρά από διαφορετικά παιχνίδια, σειρές τουρνουά, τα μεγαλύτερα prizepool και τις καλύτερες προσφορές. “Οι πελάτες μας είναι από τους πιο πιστούς, παθιασμένους και ταλαντούχους παίκτες του κόσμου και πάντα βελτιωνόμαστε ώστε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες τους”, συνεχίζει ο Eric. “Είμαστε περήφανοι να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία ποκερ σε φορητές συσκευές και να παρέχουμε στους πελάτες μας ασφάλεια και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και τους παίκτες του PokerStars”.

Η ασταμάτηση βελτίωση των υπηρεσιών ήταν καθοριστική για να κερδίσει το PokerStars τα παραπάνω βραβεία.

  • Το PokerStars Mobile προσφέρει τη δυνατότητα προσέγγισης περισσότερων παικτών μέσα από φορητές συσκευές με 1 εκατομμύριο download κάθε μήνα.
  • Το νέο λογισμικό για desktop, το PokerStars 7, έγινε διαθέσιμο μέσα στο 2014 προσφέροντας πολλές επιπλέον επιλογές στους παίκτες. Ανάμεσα σε αυτές είναι να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους σε διάφορα live τουρνουά με γραφική αναπαράσταση σε χάρτη καθώς και νέα φίλτρα για τα cash games.
  • Τα νέα Spin & Go είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία με εκατομμύρια τουρνουά να διεξάγονται τους δύο πρώτους μήνες.
  • Η συνεργασία του EPT με τις Duracell Powermat, Skullcandy και SLYDE αποδεικνύει την υπεροχή του PokerStars.
  • Το PokerStars είναι κορυφαίος παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων για πόκερ.

 

Τελευταία Νέα