Bonus κατάθεσης και εισιτήρια Spin & Go

Pokerlobby.gr Team
Bonus κατάθεσης και εισιτήρια Spin & Go

bet365

Τα Spin & Go του PokerStars είναι εδώ και σας περιμένουν να διεκδικήσετε μέχρι και $30.000 μέσα σε μερικά λεπτά ενώ μπορείς να κάνεις την πρώτη σου κατάθεση και να πάρεις bonus.

To PokerStars είναι το μεγαλύτερο poker room στον κόσμο και σου δίνει τις καλύτερες προσφορές. Αν κάνεις την πρώτη σου κατάθεση και βάλεις τον κωδικό “FREE20” τότε θα πάρεις bonus και εισιτήρια αξίας έως και $50.

Κατάθεσε $20 ή περισσότερα πριν από τις 26 Οκτωβρίου, και θα ανταμειφθείς με:



Υπάρχουν πέντε πιθανά πακέτα εισιτηρίων Spin & Go που θα απονεμηθούν:



Χρησιμοποίησε τα εισιτήριά σου για να κερδίσεις έως και $1.000 στα γρήγορα Spin & Go’s - το νέο παιχνίδι του PokerStars όπου τρεις παίκτες διαγωνίζονται για ένα τυχαίο prize pool που κληρώνεται αξίας έως και 1.000 φορές το buy-in τους. Ρίξε μια ματιά στη σελίδα για τα Spin & Go για περισσότερες πληροφορίες.


Πώς να αποκτήσεις τα δωρεάν $20 και τα εισιτήρια Spin & Go σου


Η πραγματοποίηση κατάθεσης στο PokerStars είναι ασφαλής και εύκολη. Πάτησε το κουμπί ‘Ταμείο’ στο λόμπι του PokerStars και κατάθεσε τουλάχιστον $20 με τον κωδικό μπόνους ‘FREE20’ για να λάβεις τις ακόλουθες μοναδικές ανταμοιβές:


• Έως $50 σε δωρεάν εισιτήρια Spin & Go
• $20 για να παίξεις δωρεάν και να τα χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις
• Δωρεάν εισιτήρια για τα 100.000 Privilege Freerolls

Σημείωση: Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο στους παίκτες που δεν έχουν κάνει ποτέ κατάθεση με πραγματικά χρήματα στο PokerStars. Οι καταθέσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν πριν από τις 23:59 ET στις 26 Οκτωβρίου για να πληρούν τις προϋποθέσεις. Τα εισιτήρια Spin & Go είναι μη μεταβιβάσιμα και δεν υπάρχει δυνατότητα ανταλλαγής με μετρητά.


Όροι μπόνους πρώτης κατάθεσης Spin & Go $20 δωρεάν


• Για να συμμετάσχουν, οι παίκτες που δεν έχουν πραγματοποιήσει κατάθεση πραγματικών χρημάτων μπορούν να το κάνουν πραγματοποιώντας κατάθεση που πληροί τις προϋποθέσεις αξίας $20 ή περισσότερα εισάγοντας τον κωδικό ‘FREE20’
• Κάθε παίκτης που πληροί τις προϋποθέσεις θα λάβει χρηματικό μπόνους $20 εντός 36 ωρών και ένα εισιτήριο 100K Privilege Freeroll θα πιστωθεί στο λογαριασμό του άμεσα
• Κάθε παίκτης που πληροί τις προϋποθέσεις θα λάβει εγγυημένα ένα από τα παρακάτω πακέτα εισιτηρίων: Πακέτο δέκα εισιτηρίων Spin & Go, πακέτο είκοσι εισιτηρίων Spin & Go, πακέτο τριάντα εισιτηρίων Spin & Go, πακέτο σαράντα εισιτηρίων Spin & Go, πακέτο πενήντα εισιτηρίων Spin & Go. Η αξία κάθε εισιτηρίου Spin & Go είναι $1
• Το τυχαία επιλεγμένο πακέτο εισιτηρίων Spin & Go θα πιστωθεί στο λογαριασμό σου αμέσως μετά την πραγματοποίηση μιας κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις.
• Τα εισιτήρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε τουρνουά Spin & Go με buy-in $1.
• Ο μέγιστος αριθμός εισιτηρίων Spin & Go $1 που μπορεί να αποκτήσει ένας παίκτης κατά τη διάρκεια αυτής της προσφοράς είναι πενήντα.
• Αφού λάβουν το πακέτο εισιτηρίων, οι παίκτες έχουν 28 ημέρες για να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήρια Spin & Go $1 που έχουν προτού λήξουν.

Αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με το μπόνους κατάθεσης Spin & Go $20 δωρεάν, επικοινώνησε με το [email protected].


 

Τελευταία Νέα