$20 εντελώς δωρεάν από το PokerStars

Pokerlobby.gr Team
$20 εντελώς δωρεάν από το PokerStars

bet365

To PokerStars είναι το μεγαλύτερο poker room παγκοσμίως και όσοι Έλληνες έχουν καταφέρει να κερδίσουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα, το πραγματοποίησαν μέσα από τα τραπέζια του PokerStars.

Μπορείς να ανοίξεις έναν λογαριασμό μέσα από το Gazzetta και να πάρεις bonus εγγραφής $600, ωστόσο με το “Free $20” έχεις τη δυνατότητα με κατάθεση $20 να πάρεις δωρεάν ακόμα $20 και 1 εκατομμύριο εικονικές μάρκες για να παίξεις με “play money”. Αυτό θα σου δώσει τη δυνατότητα να απολαύσεις τα παιχνίδια με εικονικά χρήματα και μόλις είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις τις ικανότητες σου με τα $20 που σου έχει προσφέρει το PokerStars.

Ας δούμε όμως πως μπορείς να πάρεις αυτά τα $20:

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πραγματοποιήσεις μία κατάθεση με πραγματικά χρήματα αξίας $20 στο λογαριασμό σου στο PokerStars χρησιμοποιώντας τον κωδικό μπόνους ‘FREE20’.

Θα πιστωθούν στο λογαριασμό σου $20 δωρεάν σε διάστημα 36 ωρών, επίσης θα πιστωθεί και ένα εισιτήριο για να παίξεις στα 100.000 Privilege Freerolls. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να λάβεις μέρος καθημερινά έως και σε τέσσερα τουρνουά για 31 ημέρες και έτσι να διεκδικήσεις ένα μερίδιο από περισσότερα από $100.000. Επιπλέον, ο λογαριασμός σου θα πιστωθεί με $1.000.000 σε δωρεάν chips εικονικών χρημάτων!

 

Τελευταία Νέα