TOP ΑΓΩΝΕΣ
  • TOP ΑΓΩΝΕΣ
  • SUPER LEAGUE 1
  • PREMIER LEAGUE
  • NBA
  • 7DAYS EUROCUP
  • CHAMPIONS LEAGUE
  • COPA DEL REY
  • TENNIS
  • CLUB FRIENDLY
ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

«Στηρίξτε τον Μπόλονι»

«Στηρίξτε τον Μπόλονι»

«Στηρίξτε τον Μπόλονι»

Την στήριξη του Λάζλο Μπόλονι απ' την οικογένεια του ΠΑΟΚ ζητάει η «Θύρα 4», ζητώντας παράλληλα να σταματήσουν να διαμορφώνουν οι... γύρω απ' την ομάδα αρνητική εικόνα για τον Ρουμάνο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων φίλων του «Δικεφάλου του Βορρά», εκθειάζει μεταξύ άλλων το έργο του Μπόλονι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ αξιοσημείωτη είναι η αναφορά σε... ξερόλες δημοσιογράφους, που προσπαθούν να στρεβλώσουν την εικόνα του. Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο Ρουμάνος μπορεί να τους... αγοράσει και να τους πουλήσεις, δέκα φορές!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4:

«Ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Κέρκυρα με 4-0, όμως και πάλι ο Μπόλονι είναι στο στόχαστρο. Αντί όλος ο σύλλογος να είναι «στο πόδι» εξαιτίας της συμπεριφοράς που τυγχάνει ο προπονητής μας, δημιουργείται και πάλι θέμα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο.

Ο Ρουμάνος δεν είχε ποτέ την απόλυτη στήριξη της ασπρόμαυρης οικογένειας και συχνά μάλιστα αποτελεί στόχο των δημοσιογράφων. Εμείς απλά θυμίζουμε ότι ο Μπόλονι ανέλαβε τον ΠΑΟΚ σε μια ταραγμένη εποχή όπου τα «καβουράκια» των υποψηφίων μεγαλοεπενδυτών έκαναν παρέλαση στην Τούμπα (με τις γνωστές μετέπειτα συνέπειες). Χωρίς ιδιαίτερη ενίσχυση έφτιαξε μια ομάδα αξιόλογη που επιτέλους παίζει ποδόσφαιρο ποιότητας – κάτι που χρόνια είχαμε να δούμε στην Τούμπα – με επιθετικό προσανατολισμό.

Θυμίζουμε επίσης ότι τον Ιανουάριο κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια νέα κατάσταση μετά την αποδυνάμωση της ομάδας εξαιτίας των συνθηκών που δημιουργήθηκαν. Παρ’ όλα αυτά δεν παραπονέθηκε και δούλεψε με το υπάρχον υλικό: με ποδοσφαιριστές που έχουν επιβαρυνθεί ιδιαίτερα από συνεχόμενα παιχνίδια και άλλους ταλαντούχους, όμως εντελώς άπειρους.

Ίσως τα αποτελέσματα για κάποιους να κρίνονται αποτυχημένα όμως θα πρέπει να αναλογιστούν τα όπλα που είχαν στη διάθεσή τους οι προκάτοχοί του και κυρίως ο νυν προπονητής της εθνικής Ελλάδος – ο οποίος εικάζουμε πως εάν καθόταν σήμερα στον πάγκο της ομάδας μας θα μιλούσε και πάλι για σαρδέλες. Για εμάς, όσο σημαντική είναι η διοικητική σταθερότητα άλλο τόσο σημαντική είναι και η σταθερότητα στον πάγκο.

Ο Μπόλονι είναι σίγουρα ένας πολύ καλός προπονητής. Σε πρώτη φάση μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League ενώ αν παραμείνει και συνεχίσει το έργο του μπορεί να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα. Αν βέβαια επιθυμία του είναι να αποχωρήσει κανείς δεν μπορεί να τον κρατήσει με το ζόρι.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αφήσουμε τον προπονητή και τη διοίκηση να αποφασίσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους. Ας σταματήσουν οι γύρω από την ομάδα να προσπαθούν να διαμορφώσουν αρνητική εικόνα για τον Μπόλονι. Και αναφερόμαστε κυρίως σε κάποιοιους ξερόλες δημοσιογράφους, τους οποίους ο Ρουμάνος μπορεί να αγοράσει και να πουλήσει δέκα φορές την ημέρα…

Υ.Γ. Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Ανδρεάδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

Best of internet