Ο Χιμένεθ δεν κάνει πίσω

Ο Χιμένεθ δεν κάνει πίσω

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Αρνητική ήταν η απάντηση που πήραν από την ΑΕΚ όταν ζήτησαν από τον Μανόλο Χιμένεθ να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει, με τον Ισπανό να τονίζει ότι θα το πράξει μόνο όταν ξοφληθεί

Στο πλαίσιο των διακανονισμών που επιχειρούνται προκειμένου να μπουν σε μια σειρά οι οφειλές στην Ένωση, ο Άρναρ Γκρέταρσον επικοινώνησε με τον Χιμένεθ, ζητώντας του να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει στη FIFA και να τα βρει απευθείας με την ομάδα. Του πρότεινε να πάρει άμεσα ένα ποσό από τα οφειλόμενα και τα υπόλοιπα να κατατεθούν στο λογαριασμό του τον Μάιο.

Ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε, τονίζοντας ότι θα αποσύρει την προσφυγή του μόνο αν πάρει και τις 500.000 ευρώ που οφείλονται στον ίδιο και τις υπόλοιπες 90.000 που η Ένωση χρωστά στους συνεργάτες του. Παράλληλα, 60.000 ευρώ πρέπει να δοθούν και στον ατζέντη του. Ακόμα ένας βραχνάς για την ΑΕΚ στην προσπάθειά της που κάνει να βρει λύση στο οικονομικό αδιέξοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα