Ντέμης και Ρώσοι για ΑΕΚ

Ντέμης και Ρώσοι για ΑΕΚ

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Νικολαΐδης προσπαθεί να πάρει στο πλευρό του δυνατούς επιχειρηματίες και να μπει στην ΑΕΚ με σκοπό να διασφαλίσει το μέλλον του συλλόγου, με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες.

Ο Νικολαΐδης φέρεται να έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον γνωστό Έλληνα επιχειρηματία Γιάννη Μπεθάνη εδώ και αρκετούς μήνες. Οι δύο άνδρες συνεχίζουν τις συζητήσεις τους και ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις γνωριμίες και τις διασυνδέσεις του στη Ρωσία για να έρθει σε επαφή με δυνατούς επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νικολαΐδης φέρεται να έχει ήδη εξασφαλίσει ένα ποσό της τάξης των 4 εκ. ευρώ, σε πρώτη φάση, το οποίο θα μπει απευθείας στο ταμείο της ΑΕΚ και μαζί με αυτό και νέοι μέτοχοι με τον ίδιο να επιστρέφει ενεργά στην ΠΑΕ, και μάλλον και στον προεδρικό θώκο.

Ωστόσο, πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Μπεθάνης δεν τον ακολουθήσει έχοντας ενεργή συμμετοχή στην ΠΑΕ, αφού όπως τονίζει δεν θέλει να έχει επίσημη σχέση με την ΑΕΚ, αλλά να βοηθήσει με όποιον άλλο τρόπο μπορεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ώρα των σπορ, οι νέοι Ρώσοι επενδυτές φέρεται να προέρχονται από την εταιρία «AIMS ENERGY S.A.» που δραστηριοποιείται στον χώρο της αιολικής και ηλιακής ενέργειας. Μια εταιρία η οποία έρχεται σε επαφή με την Ένωση μετά από προτροπή των Μπεθάνη και Νικολαΐδη, καθώς ο πρώτος φέρεται να συνεργάζεται μαζί τους.

Ο Ρωσικός όμιλος μεταξύ άλλων έχει και εταιρία εμπορίας και κατασκευής λογισμικού, συνεργάζεται με αεροπορικούς κολοσσούς, αλλά και εταιρίες κατασκευών. Που σημαίνει φυσικά ότι η συνεργασία αυτή θα έχει και... φόντο το γήπεδο.

Τέλος, σημειώνεται πως ένας άλλος ισχυρός Έλληνας επιχειρηματίας, που ασχολείται ήδη με το ποδόσφαιρο και είναι γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, ενδιαφέρεται να μπει στο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ και βρίσκεται σε επαφή με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα