«Πρόταση για Κόστιτς ο Ολυμπιακός»

«Πρόταση για Κόστιτς ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
«Πρόταση για Κόστιτς ο Ολυμπιακός»

bet365

Κρούση για τον 19χρονο διεθνή παίκτη της Ραντνίτσκι, Φίλιπ Κόστιτς, έκανε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με βελγικά ρεπορτάζ. Ο νεαρός παίκτης πάντως εμφανίζεται ένα βήμα πριν από το να κλείσει στην Μπριζ.
Το βελγικό site 7sur7.be βασιζόμενο σε σερβικές πηγές επισημαίνει ότι ο Φίλιπ Κόστιτς, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο αλλά και ως χαφ στην Ραντνίτσκι, πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπριζ με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Ο 19χρονος διεθνής άσος μάλιστα αναμένεται να μεταβεί την Τετάρτη στο Βέλγιο για να υπογράψει έως το 2016.
Ωστόσο το δημοσίευμα εμπλέκει τον νεαρό παίκτη με τον Ολυμπιακό αναφέροντας ότι «σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο η Γκρόνιγκεν και ο Ολυμπιακός έκαναν επίσης πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή». Στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι για τον Κόστιτς έχουν ενδιαφερθεί και οι Πόρτο, Ερυθρός Αστέρας, Παρτιζάν και Ουντινέζε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα