«Οι ευθύνες του Παναθηναϊκού»!

«Οι ευθύνες του Παναθηναϊκού»!

Νίκος Αθανασίου
«Οι ευθύνες του Παναθηναϊκού»!

bet365

Ο Άρης Βωβός μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr ξεκαθαρίζει πως η εταιρία του ζημιώθηκε από την 15μηνη καθυστέρηση του νόμου που χρεώνει στη ΠΑΕ Παναθηναϊκός και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον.

Το πρότζεκτ του Βοτανικού, οι νομικές και οι οικονομικές ευθύνες που μπορούν να προκύψουν κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχει χαρακτηριστεί ως το μεγάλο «αγκάθι» για να μπορέσουν επιχειρηματίες με μπροστάρη τον Ανδρέα Βγενόπουλο να συνεισφέρουν οικονομικά και να βγάλουν από το αδιέξοδο το «τριφύλλι».

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη προσφέρεται σε απόδοση 1.70 στην bwin

Ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Βαρδινογιάννης, αρνείται να αναλάβει αυτές τις ευθύνες, όντας ο υπεύθυνος για την εξέλιξη και τη κατάληξη της όλης ιστορίας και επί της ουσίας έχει καλέσει όποιον θέλει να τον πάει στα δικαστήρια!

Η υπόθεση είναι μπερδεμένη, καθώς εκτός από τις δύο αντίπαλες πλευρές εντός Παναθηναϊκού υπάρχει ο Δήμος, ο Βωβός και η εταιρία «ΑΚΤΩΡ». Οι αντισυμβαλλόμενες πλευρές στο πρότζεκτ, για τις οποίες κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν θα στραφούν μελλοντικά κατά της «πράσινης» ΠΑΕ.

Η πλευρά Βαρδινογιάννη δηλώνει σιγουριά και ξεκαθαρίζει πως ο Παναθηναϊκός είναι καλυμμένος (όπως έκανε και ο Σωτήρης Λουμίδης στην γραπτή δήλωση του) αλλά η τοποθέτηση του Άρη Βωβού στο gazzetta.gr μόνο σε αυτή την κατεύθυνση δεν κινείται!

Ο κ. Βωβός θεωρεί πως η εταιρία του έχει ζημιωθεί από την 15μηνη καθυστέρηση στη ψήφιση του νόμου, καταδεικνύοντας την ΠΑΕ ως υπεύθυνη για αυτή την εξέλιξη. Παράλληλα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί του νομικά κατά όσων έχουν ευθύνη για την καθυστέρηση του έργου, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός!

Αναλυτικά η δήλωση του Άρη Βωβού έχει ως εξής:

«Σίγουρα εμείς σαν εταιρία οφείλουμε να διαφυλάξουμε το συμφέρον των μετόχων μας και αν προκύψει κάτι θα στραφούμε εναντίον όλων όσοι ευθύνονται και μία από τις πλευρές πιθανώς να είναι και εκείνη του Παναθηναϊκού.

Βασικό σκεπτικό μας είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπαίτιος της τεράστιας καθυστέρησης της ψήφισης του νομοσχεδίου της κυρίας Μπιρμπίλη από τον Μάρτιο του 2010, δεκαπέντε μήνες μετά, με συνεχείς υπαναχωρήσεις, οι οποίες μας ζημίωσαν και προκάλεσαν δυσμενείς συνθήκες για εμάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα