Το... παραθυράκι για Βιεϊρίνια!

Το... παραθυράκι για Βιεϊρίνια!

Δημήτρης Τομαράς
Το... παραθυράκι για Βιεϊρίνια!

bet365

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πάντα άρεσε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Το gazzetta.gr αναλύει τις παραμέτρους στην αρκετά δύσκολη υπόθεση της απόκτησης του Πορτογάλου από την Βόλφσμπουργκ.

Τα πάντα εξαρτώνται από την Βόλφσμπουργκ

Το βασικό... αγκάθι στην υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι το οικονομικό σκέλος και οι προθέσεις της Βόλφσμπουργκ. Ο γερμανικός σύλλογος δαπάνησε 4,5 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό του τον Πορτογάλο χαφ, που φόρεσε με μεγάλη επιτυχία την φανέλα του ΠΑΟΚ και δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει έτσι να φύγει.

Στην παρούσα φάση τα πάντα εξαρτώνται από την γερμανική ομάδα. Ο Βιεϊρίνια δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2015 και δεν είναι διόλου εύκολο να αποκτηθεί από κάποιο άλλο κλαμπ.

Σε απόδοση 1.65 βρίσκουμε στην bwin τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Το... παράθυρο για δανεισμό

Την δεδομένη χρονική στιγμή η Βόλφσμπουργκ σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την πληροφόρηση που υπάρχει από την Γερμανία εξετάζει μόνο την πιθανότητα δανεισμού του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος χαφ έχει παίξει ελάχιστα στην ομάδα.

Δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί ενώ η αξία του μέσα σε λίγους μήνες έχει πέσει αρκετά. Δεν μπόρεσε να πείσει τον Φέλιξ Μάγκατ με τον τεχνικό της Βόλφσμπουργκ να τον στέλνει στο... γυμναστήριο, ζητώντας του επιτακτικά να χάσει κιλά.

Επίσης αξίωσε από εκείνον να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο. Εφόσον δεν τα καταφέρει ο Βιεϊρίνια τότε θα πρέπει να βρεθεί ένα plan B για την υπόθεσή του.

Σκέψεις για πρόταση σε Ινκούμ

Στο μεταξύ την Δευτέρα σύμφωνα με γερμανικά ρεπορτάζ η Βόλφσμπουργκ ενδιαφέρεται για τον Γκανέζο διεθνή μπακ χαφ της Νντίπρο, Σάμιουελ Ινκούμ. Ο 22χρονος παίκτης μπορεί να καλύψει όλη την δεξιά πλευρά και η γερμανική ομάδα σκέφτεται πολύ σοβαρά να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Αυτό βέβαια θα δημιουργήσει ένα ακόμα πρόβλημα στον Βιεϊρίνια καθώς θα δώσει μία επιπλέον λύση στον Μάγκατ για το δεξί άκρο. Ο Ινκούμ εάν και παίζει και ως μπακ είναι ιδιαίτερα επιθετικογενής.

Το σενάριο που εμπλέκει Μήτρογλου

Το katimagiko.gr αποκάλυψε την Δευτέρα ένα σενάριο που κυκλοφόρησε από την Γερμανία. Πρόκειται για αρκετά ακραίο σενάριο από την Γερμανία το οποίο εμπλέκει τον Μήτρογλου με τον Βιεϊρίνια.

Πιο συγκεκριμένα βάσει αυτού ο Ολυμπιακός θα δώσει τον Κώστα Μήτρογλου στην Βόλφσμπουργκ προκειμένου να κάνει δικό του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Φυσικά και δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση για το εν λόγω σενάριο αλλά ούτε και για τον Βιεϊρίνια.

Τον θέλουν και Βαλβέρδε και διοίκηση

Ο Βιεϊρίνια αποτελεί εδώ και δύο χρόνια διακαή πόθο της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού αλλά και της διοίκησης. Η πειραϊκή ομάδα είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει όσο έπαιζε στον ΠΑΟΚ.

Επιπλέον και ο Βαλβέρδε αλλά και ο Μαρινάκης έχουν πολύ καλή άποψη για τον παίκτη και τις αγωνιστικές του δυνατότητες. Είναι σαφές ότι ο παίκτης είναι στα υπ' όψιν των ερυθρόλευκων.

Δεν θα έλεγε όχι σε επιστροφή στην Ελλάδα

Ο ίδιος ο Βιεϊρίνια δεν είναι αρνητικός στην πιθανότητα να γυρίσει στην Ελλάδα. Ο Πορτογάλος διεθνής ακραίος είναι πολύ δεμένος με την χώρα μας και κυρίως την Θεσσαλονίκη και θα δεν θα έλεγε όχι στο να αγωνιστεί και πάλι στην Σούπερ Λίγκα και μάλιστα με την φανέλα μίας ομάδας που θα μετέχει τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο προς το παρόν είναι αποφασισμένος να τα... δώσει όλα για να πετύχει στην Βόλφσμπουργκ. Εάν δεν τα καταφέρει τότε θα αξιολογήσει τις εναλλακτικές που θα του παρουσιαστεί και μετά θα αποφασίσει το τι θέλει να κάνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Καμία κίνηση και καμία συζήτηση από Ολυμπιακό

Την ίδια στιγμή θα πρέπει να επισημανθεί πως από μεριάς του Ολυμπιακού δεν υπάρχει καμία κίνηση και καμία συζήτηση προς την κατεύθυνση αυτή. Γενικά οι ερυθρόλευκοι δεν θα ασχοληθούν με κανέναν παίκτη και δεν θα κάνουν καμία διερευνητική ή τελική επαφή, εάν πρώτα δεν κατακτήσουν το νταμπλ.

Στην συνέχεια σειρά θα πάρει το ζήτημα της παραμονής ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ακολούθως θα καταπιαστούν με τις ανανεώσεις συμβολαίων παικτών για να δουν το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Αφού τελειώσουν με όλα αυτά μετά θα ξεκινήσουν την μεταγραφική τους αναζήτηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα