Στο παιχνίδι και ο Λυκουρέζος!

Στο παιχνίδι και ο Λυκουρέζος!

Gazzetta team
Στο παιχνίδι και ο Λυκουρέζος!

bet365

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Μιχάλης Αγγελόπουλος, Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης και ο βιομήχανος Θωμάς Ευαγγελίου, ενημερώνουν για την πρόθεσή τους για σύσταση του φορέα ΠΑΟ-ΣΩΤΗΡΙΑ, προκειμένου να σώσουν τον Παναθηναϊκό!

Οι παραπάνω άνδρες προχώρησαν στη εν λόγω πρωτοβουλία, απευθυνόμενοι στον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να μπορέσουν να την βγάλουν από το αδιέξοδο. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, στόχος τους είναι η ανταπόκριση τουλάχιστον 100.000 φίλων του συλλόγου, οι οποίοι θα τον ενισχύσουν άμεσα οικονομικά, συγκεντρώνοντας χρήματα σε έναν λογαριασμό.

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 150%

Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν ότι οι ίδιοι δεν διεκδικούν θέση στην ΠΑΕ και δηλώνουν έτοιμοι να προσφέρουν το ποσό που θα συγκεντρωθεί στη διοίκηση που θα εκλεγεί ή θα διοριστεί!
Η ανακοίνωση:
«Θλίψη και οργή προκαλούν οι τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Η ιστορική και αγαπημένη μας ομάδα έχει εγκλωβιστεί σε μία σκοτεινή σήραγγα που πολύ φοβούμαστε ότι οδηγεί σε καταστροφικά αδιέξοδα. Τη στιγμή αυτή δεν επιθυμούμε να αναζητήσουμε ή να καταλογίσουμε ευθύνες. Δυστυχώς, εκείνοι που θα έπρεπε να εμφανιστούν στο προσκήνιο σιωπούν, επιτείνοντας την αγωνία των χιλιάδων φίλων του Παναθηναϊκού και των παικτών που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα μία εντυπωσιακή υπομονή, αφοσίωση και αγάπη. Αποφασίσαμε λοιπόν, να πάρουμε μία πρωτοβουλία, για να μετατρέψουμε το τέλμα και την αδράνεια σε μία Παναθηναϊκή κινητοποίηση: δημιουργούμε τον φορέα Π.Α.Ο.-ΣΩΤΗΡΙΑ και απευθυνόμαστε στους χιλιάδες φίλους της ομάδας για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό προκειμένου να αντιμετωπισθούν και να επιλυθούν τα άμεσα προβλήματα.
Στόχος μας είναι να ανταποκριθούν στην έκκλησή μας τουλάχιστον 100.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, προσφέροντας ο καθένας ό,τι ποσό δύναται. Εντός της αύριον θα γνωστοποιήσουμε τον αριθμό λογαριασμού και τη σχετική Τράπεζα. Δεν διεκδικούμε θέσεις οιασδήποτε μορφής εξουσίας, το δε ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στην όποια διοίκηση της ΠΑΕ εκλεγεί ή διορισθεί. Ελπίζουμε ότι η πρωτοβουλία μας αυτή θα ανακόψει την πορεία ταπείνωσης της αγαπημένης μας ομάδας και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την έξοδο από την κρίση
Μιχάλης Αγγελόπουλος (Δικηγόρος)
Αλέξανδρος Λυκουρέζος (Δικηγόρος)
Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης (Δικηγόρος-Καθ. Πανεπιστημίου)
Θωμάς Ευαγγελίου (Βιομήχανος)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα