«Η κόλαση του Κριστιάνο»

Θάνος Σαρρής
«Η κόλαση του Κριστιάνο»

bet365

Οι Ισπανοί περιμένουν ένα ΓΣΠ που... θα κοχλάζει, ενώ θυμήθηκαν το περιστατικό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους Κύπριους οπαδούς τον Σεπτέμβριο, όταν η Εθνική της χώρας τους αντιμετώπισε την Πορτογαλία.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ζήσει μία κόλαση απόψε στο ΓΣΠ της Λευκωσίας», ξεκινά η μαδριλένικη Μarca το σχετικό θέμα της, συνεχίζοντας: «Εδώ, στο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ άκουσε για πρώτη φορά να του φωνάζουν `Μέσι, Μέσι` και... μαρτύρησε όταν επισκέφτηκε το γήπεδο τον Σεπτέμβρη με την Εθνική. Στη Λευκωσία έζησε ένα από τα πιο καυτά του ματς και οι αντιδράσεις και οι χειρονομίες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για να κατευναστούν τα πνεύματα. Το αντίθετο. Τον Κριστιάνο, όπως και την υπόλοιπη Ρεάλ Μαδρίτης, τους περιμένουν στην Κύπρο».

Παράλληλα, οι Ισπανοί αναφέρουν τις εκκλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον κόσμο για καλή συμπεριφορά, αναφέροντας την εξής δήλωσή του: «Ήμουν μέσα στο Κύπρος-Πορτογαλία και η αντιμετώπιση ήταν η χειρότερη δυνατή στον Κριστιάνο. Οι Κύπριοι οπαδοί ποτέ δεν έχουν συμπεριφερθεί τόσο άσχημα από τότε, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα τεράστιο κλαμπ και αξίζει τον σεβασμό του κόσμου. Ελπίζω ότι οι οπαδοί μας θα μας συμπαρασταθούν όπως σε κάθε ματς και θα σεβαστούν τον Ρονάλντο, έναν μεγάλο παίκτη».
Το δημοσίευμα κάνει ιδιαίτερη μνεία στην καυτή έδρα του ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας ότι σε ένα γήπεδο 22.500 θέσεων, οι 10.000 είναι σκληροπυρηνικοί!
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα