Μπήκαν τα 300 του Νοτιά

Μπήκαν τα 300 του Νοτιά

Γιώργος Τσακίρης
Μπήκαν τα 300 του Νοτιά

bet365

Το πρώτο έμβασμα από τη Νέα Υόρκη ήρθε ενώ αύριο αναμένεται το ίδιο ποσό από τον Πόλυ Χατζηιωάνου.

Η διαδικασία πληρωμών και καταβολής μετρητών από την ΑΕΚ προκειμένου να ξεπεραστούν οι σκόπελοι που αφορούν την αδειοδότηση της ομάδας για να παίξει στην Ευρώπη συνεχίστηκε σήμερα.

Ο Νίκος Νοτιάς έστω και με καθυστέρηση έστειλε τις 300.000 ευρώ που είχε ενημερωσει ότι θα κάνει μιλώντας με τους διοικούντες της ΠΑΕ και πλέον περιμένουμε αύριο το αντίστοιχο ποσό να μπει στον τραπεζικό λογαριασμό της Ένωσης από την πλευρά του Πόλυ Χατζηιωάννου ο οποίος έχει ηδη δώσει ουσιαστικά το παραπανω ποσό αλλά κάποιες λεπτομέρειες δεν επέτρεψαν την εκταμίευσή τους σήμερα.

Μαζί με το ποσό που θα εξασφαλίσει η ΑΕΚ από την δανειοδότηση του Σαουδάραβα του Ντέμη Νικολαϊδη φαίνεται πως η Ένωση θα ξεπεράσει έστω και στο παρά πέντε την τιμωρία που της έχει ηδη επιβληθεί από την ΟΥΕΦΑ για ένα χρονο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα