Εκπέμπει SOS

Εκπέμπει SOS

Εκπέμπει SOS

bet365

Ακυβέρνητο καράβι που βουλιάζει είναι ο Παναθηναϊκός με τον κίνδυνο αποβολής από την Ευρώπη να είναι άμεσος, ενώ τίθεται επίσης ζήτημα τροφοδοσίας και μεταφορικών για τα εκτός έδρας ματς!

Δεν κουνιέται φύλλο στην Παιανία, αφού μετά την παραίτηση του Γόντικα και των στενών του συνεργατών δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να πάρει την ευθύνη υπογραφής σε οικονομικά ζητήματα.

Επομένως, παρά τις διαβεβαιώσεις της περασμένης εβδομάδας πως ο Παναθηναϊκός πιθανότατα θα γλιτώσει από την Π.Ε. της UEFA στις 31 Μαρτίου, μετά τις νέες εξελίξεις και τα άδεια ταμεία του Τριφυλλιού, οι πιθανότητες τιμωρίας δεν είναι με το μέρος των «πράσινων».

Οι Στάμος και Χειμάρας δεν μπορούν να υπογράψουν, γιατί δεν έχουν την εκτελεστική δυνατότητα. Σε μία εταιρία που το ταμείο είναι άδειο, κανείς δεν πρόκειται να πάρει την ευθύνη να υπογράψει σε οικονομικά ζητήματα, ενώ από την άλλη αν το πράξει (πέρα του κινδύνου να μην υπάρχει οικονομικό αντίκρυσμα) θα έχει και ποινικές ευθύνες. Άρα δεν γίνεται να υπάρξει διακανονισμός με τους παίκτες.

Η κατάσταση είναι δραματική καθώς ο Παναθηναϊκός καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να καλύψει ανάγκες ύψους εκ. ευρώ, και συνολικά 6,5 εκ. ευρώ από υποχρεώσεις μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011. Την ώρα που δεν υπάρχει ούτε ΔΣ, και ενώ η Σετούμπαλ ζητάει να λάβει άμεσα στα χρήματα για την μεταγραφή του Ζέκα.

Ωστόσο, τα προβλήματα του Παναθηναϊκού είναι άμεσα και ήδη αφορούν την καθημερινότητά του, αφού εκτός των άλλων η έλλειψη ρευστού καθιστά αδύνατη την διαμονή της ομάδας στην Τρίπολη για το ματς των δύο ομάδων στις 11 Απριλίου (μάλλον θα μεταβεί αυθημερόν για τον αγώνα με τον Αστέρα) και άνθρωποι της ομάδας τονίζουν ότι σε λίγες ημέρες ίσως υπάρξει και πρόβλημα με την τροφοδοσία της Παιανίας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα