Βιονικός εκτελεστής ο Μιραλάς!

Βιονικός εκτελεστής ο Μιραλάς!

Gazzetta team
Βιονικός εκτελεστής ο Μιραλάς!

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς αγωνίστηκε με ίωση κόντρα στον Αστέρα και πέτυχε 4 τέρματα, ενώ σε 49 ματς για το πρωτάθλημα έχει ήδη φτάσει τα 32, αν και παίζει ακατάπαυτα συμπληρώνοντας 13 ματς σε 1,5 μήνα!

Ο «Μέσι της Ακρόπολης», όπως αναφέρουν τον Κέβιν Μιραλάς τα Μέσα της Γαλλίας και του Βελγίου, έχει καταφέρει να σκοράρει σε 32 γκολ αγωνιζόμενος σε 49 ματς για την Σούπερ Λίγκα. Φυσικό είναι λοιπόν να τους πιάσει... υστερία μετά το «καρέ» με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού στην Γαλλία σε 129 ματς που είχε αγωνιστεί είχε πετύχει μόλις 13 γκολ.

Ωστόσο, εκτός από δεινός σκόρερ ο στράικερ του Ολυμπιακού δείχνει ότι έχει και μεγάλα αποθέματα ενέργειας, αφού κατάφερε να βγάλει 13 αγώνες σε ενάμιση μήνα. Πιο συγκεκριμένα, το ένα ματς ήταν με την Εθνική ομάδα του Βελγίου (στο φιλικό με την Εθνικής μας) και τα άλλα 12 με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Κύπελλο.

Δηλαδή από τις 5 Φεβρουαρίου μέχρι τις 25 Μαρτίου αγωνίζεται κατά μέσο όρο σε ένα ματς ανά τέσσερις ημέρες! Μάλιστα, σημειώνεται πως στο ματς με τον Αστέρα Τρ. που πέτυχε τέσσερα γκολ έπαιζε άρρωστος (!), όπως και ο Μέγερι, και ακολουθούσαν και οι δύο αγωγή από τον γιατρό της ομάδας για να καταπολεμήσουν την ίωση.

Και «θηρίο» και γκολτζής ο Μιραλάς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα