Μετά το Πάσχα οι επαφές...

Μετά το Πάσχα οι επαφές...

Δημήτρης Τομαράς
Μετά το Πάσχα οι επαφές...

bet365

Οι τελικές συζητήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς και με παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια πρόκειται να γίνουν σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες μετά το Πάσχα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συζητήσει με τον Βαλβέρδε για το μέλλον του Ισπανού στον Ολυμπιακό καθώς και για τη νέα χρονιά μετά τις γιορτές του Πάσχα. Στο λιμάνι θέλουν πρώτα να έχουν αποκλείσει τον ΟΦΗ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και να έχουν διασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και μετά να μιλήσουν με τον Ισπανό τεχνικό.

Επιπροσθέτως μετά το Πάσχα θα υπάρξει και ένας κύκλος επαφών με ποδοσφαιριστές των οποίων εκπνέουν τα συμβόλαια τον Ιούνιο. Οι δύο παίκτες που... καίνε πιο πολύ τον Ολυμπιακό είναι οι Ιμπαγάσα και Μέλμπεργκ, όμως θα γίνει κουβέντα και με άλλους ποδοσφαιριστές, όπως τον Μοντέστο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα