Θεραπεία ο Πιπίνης

Θεραπεία ο Πιπίνης

Νίκος Τσιώκος
Θεραπεία ο Πιπίνης

bet365

Θεραπεία έκανε ο Χρήστος Πιπίνης στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα, που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, έπειτα από το χθεσινό διασυρμό! Συμπλήρωσε κάρτες ο Μπαρτολίνι.

Με ενοχλήσεις στη μέση αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Χρήστος Πιπίνης, ο οποίος έκανε θεραπεία στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα. Βέβαια, είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που σημαίνει ότι έχει το χρόνο να επανέλθει και να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Τιμωρημένοι λόγω καρτών για την αναμέτρηση της Κυριακής είναι και οι Ρούμπεν Ράγιος, Σάββας Τσαμπούρης, οι οποίοι δε θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Επίσης, εφτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι και θα αποφασιστεί σύντομα σε ποιους δυο αγώνες από τους τέσσερις εναπομείναντες θα εκτίσει την ποινή του.

Από εκεί και πέρα, οι Αρκάδες προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, ύστερα από το διασυρμό από τον Ολυμπιακό με 7-2 στο «Καραϊσκάκης». Γι' αυτό ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του μίλησαν στους παίκτες και τους ανέλυσαν τις φάσεις του αγώνα παρουσιάζοντας δυο εικόνες.

Αυτές ήταν η πολύ καλή πίεση, το πρέσινγκ ψηλά και οι υποδειγματικές κινήσεις στην κόντρα επίθεση στο πρώτο ημίχρονο και η αποσύνδεση της ομάδας, μετά τα τρία γρήγορα γκολ, οι μεγάλες αποστάσεις σε όλες τις γραμμές και η φανερή έλλειψη βοήθειας από τους πλάγιους χαφ στα ακραία μπακ στο δεύτερο.

 

Στη συνέχεια, όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποκατάσταση, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά. Τέλος, αύριο ο Τσιώλης έδωσε ρεπό στους παίκτες του και η προετοιμασία για τα δυο παιχνίδια με ΟΦΗ (πρωτάθλημα) και Ατρόμητο (Κύπελλο) θα ξεκινήσει την Τετάρτη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα